Libnet.ro
UNICEF

14:45

Campionatul Mondial de Fotbal: Statul Islamic ameninta Rusia cu un atac cum nu s-a mai vazut in istorie

Adevărul Adevărul,
Campionatul Mondial de Fotbal: Statul Islamic ameninta Rusia cu un atac cum nu s-a mai vazut in istorie

Invinsa in Irak si puternic lovita in Siria, organizatia jihadista Statul Islamic il ameninta pe presedintele rus Vladimir Putin cu un atac in timpul Campionatului Mondial de Fotbal, gazduit de Rusia in perioada 14 iunie - 15 iulie. continuă pe Adevărul

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, in presa locala

Pe 14 iunie in Federatia Rusa incepe cel mai important eveniment sportiv al anului - Campionatul Mondial de Fotbal, aflat la cea de-a 21-a editie.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Rusia - Arabia Saudita, meciul de deschidere al turneului final

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia. Editia a 21-a a Cupei Mondiale de fotbal va fi gazduita de Rusia cu incepere de joi si pana pe 15 iulie, pe 12 stadioane din 11 orase. Campionatul Mondial de Fotbal Rusia.

Robbie Williams, gestul controversat de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 a fost lansat oficial printr-o ceremonie grandioasa, organizata la Moscova, in cadrul careia a cantat Robbie Williams. Iata ce recital a sustinut si cat de controversat a fost.

evoMAG: Campionatul Mondial de Fotbal creste vanzarile de televizoare cu peste 30%

EvoMAG estimeaza o crestere de peste 30% a vanzarilor de televizoare in perioada mai-iulie, generata, in primul rand, de interesul crescut al romanilor pentru vizionarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal. Cresterea categoriei TV de pe.

incepe cel mai asteptat eveniment SPORTIV al anului! Tot ceea ce trebuie sa stii despre CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din Rusia

Asteptarea a luat sfarsit! Editia a 21-a a Cupei Mondiale de fotbal gazduita de Rusia va incepe joi si se va desfasura pana pe 15 iulie, pe 12 stadioane din 11 orase. Competitia va fi deschisa.

FIFA va implementa o regula noua la campionatul mondial din Rusia

FIFA va implementa o regula noua la campionatul mondial din Rusia. Jucatorii vor putea primi cartonase si in pauza, chiar daca nu au fost sanctionati pentru unele faze din timpul partidei. Arbitrii se vor aj.

SURPRIZA TIP KGB! Guvernul rus a propus MAJORAREA varstei de pensionare cand toata atentia era concentrata pe Campionatul Mondial de Fotbal

Guvernul de la Moscova a propus joi, cand atentia era concentrata pe debutul Cupei Mondiale la fotbal, majorarea varstei de pensionare, scrie Moscow Times, citat de Hotnews. Politicienii rusi discuta de mult.

FIFA a DECIS: Campionatul Mondial de Fotbal din 2026 va fi gazduit de SUA, Canada si Mexic

Al 68-lea Congres al FIFA, gazduit miercuri la Moscova au stabilit ca SUA, Canada si Mexic vor fi gazda comuna a Cupei Mondiale de fotbal din 2026, anunta Congresul FIFA a avut de optat intre candidatura.

eMAG reduceri. 3 televizoare cu imagini de cristal pentru Campionatul Mondial

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. in aceasta perioada in care tocmai incepe si Campionatul Mondial de Fotbal, magazinul online emag. ro vine cu numeroase oferte la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.

ANUNT OFICIAL: Cine va conduce nationala Spaniei la Campionatul Mondial! Decizie de ULTIM MOMENT (FOTO)

Fernando Hierro va conduce nationala Spaniei la Campionatul Mondial, dupa demiterea lui Julen Lopetegui, potrivit unui anunt al Federatiei Spaniole de Fotbal. Fernando Hierro isi va asuma rolul de selectioner.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )