Libnet.ro
UNICEF

23:45

FIFA va implementa o regula noua la campionatul mondial din Rusia

Antena3 Antena3,
FIFA va implementa o regula noua la campionatul mondial din Rusia

FIFA va implementa o regula noua la campionatul mondial din Rusia. Jucatorii vor putea primi cartonase si in pauza, chiar daca nu au fost sanctionati pentru unele faze din timpul partidei. Arbitrii se vor aj. continuă pe Antena3

MAE ofera Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Chiar daca tara noastra nu e reprezentata la CM din Rusia, cu siguranta ca amatorii de fotbal vor face aceasta deplasare. MAE pune la dispozitia cetatenilor romani Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018, care prezinta o serie de informatii utile pentru desfasurarea in bune conditii a calatoriei in strainatate, precum si o serie de norme de conduita impuse in incinta stadioanelor din Federatia Rusa, gazda evenimentului fotbalistic.

ROBCON 77 va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Robotica: Bravo, baieti, gata, mergem in Thailanda!. Cine sunt elevii

Echipa de aur ii numesc, cu mandrie, prietenii si cunoscutii pe componentii ROBCON 77, echipa slatineana care, in urma locului I obtinut sambata, 9 iunie 2018, la faza nationala, va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Robotica.

Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018

MAE pune la dispozitia cetatenilor romani Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018, care prezinta o serie de informatii utile pentru desfasurarea in bune conditii a calatoriei in strainatate, precum si o serie de norme de conduita impuse in incinta stadioanelor din Federatia Rusa, gazda evenimentului fotbalistic.

Lansarea FIFA 19 te face sa uiti de Cupa Mondiala din Rusia

In timp ce majoritatea microbistilor viseaza la Campionatul Mondial de la Moscova, EA s-a prezent la E3 2018 pentru a dezvalui viitorul FIFA 19. Era imposibil ca jocurile FIFA sa evite Campionatul Mondial de la Moscova. Din acest motiv, in urma cu aproximativ o luna, cei de la EA au dezvaluit ca vei putea participa [].

SUA impun sanctiuni financiare pentru cinci societati si trei persoane din Rusia, acuzate de implicare n atacuri cibernetice

Statele Unite au impus luni sanctiuni financiare pentru cinci societati si trei persoane, acuzate ca au sustinut activitati de piratare din partea Rusiei, potrivit unui comunicat al Trezoreriei americane, citat de AFP.

Un muzeu din Rusia a descoperit un ordin secret pentru distrugerea arhivelor GULAG-ului

Un muzeu care studiaza lagarele sovietice a descoperit un ordin secret din 2014 care cerea oficialilor sa distruga datele detinutilor, o miscare care ar putea avea consecinte catastrofale pentru studierea istoriei taberelor, relateazaThe Guardian.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )