Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campionatul Mondial de handbal: Romania a pierdut la scor meciul fara miza cu Franta. Ne-am aflat adversarul din optimile de finala

Adevărul Adevărul,
Campionatul Mondial de handbal: Romania a pierdut la scor meciul fara miza cu Franta. Ne-am aflat adversarul din optimile de finala

Romania a fost invinsa fara drept de apel in ultimul meci din grupe cel cu Franta, scor 17-26. Jocul n-avea insa nicio miza pentru handbalistele noastre, calificate deja de pe primul loc in optimile de finala. continuă pe Adevărul

Campionatul Mondial de handbal: Romania s-a jucat cu focul in meciul cu Angola, dar a obtinut a patra victorie!

Nationala de handbal a Romaniei a castigat meciul cu Angola, scor 27-24, al patrulea joc din Grupa A al tricolorelor.

CM Handbal (f): Romania, infrangere severa intr-un meci fara miza jucat impotriva Frantei (17-26)

Romania a pierdut de-o maniera categorica, scor 26-17, ultimul meci din Grupa A de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Tricolorele sigure de castigarea grupei) au fost invinse de Franta. La pauza a fost 17-7 pentru adversare. Trebuie insa mentionat faptul ca selectionerul Martin Ambros a folosit o echipa experimentala, menajandu-si jucatoarelor importante Cristina Neagu si Eliza Buceschi) pentru meciul din optimi acolo unde vom intalni Cehia).

Victorie dramatica a Romaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin, impotriva Spaniei. Romania este calificata in optimile de finala

ROMANIA - SPANIA handbal feminin LIVE TEXT. A fost meciul grupei. Romania a reusit o victorie dramatica in meciul cu Spania, scor final 19-17. Echipa nationala a ajuns astfel sa se califice.

ROMANIA-FRANTA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT la Campionatul Mondial de Handbal feminin

ROMANIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT Spaniolul Ambros Martin, selectionerul echipei Romaniei, a declarat ca niciuna dintre formatii nu trebuia sa piarda in meciul de marti,.

ROMANIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT la Campionatul Mondial de Handbal feminin

ROMANIA-ANGOLA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT Spaniolul Ambros Martin, selectionerul echipei Romaniei, a declarat ca niciuna dintre formatii nu trebuia sa piarda in meciul de marti,.

Romania, invinsa categoric de Franta la Campionatul Mondial de handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei a fost invinsa clar de Franta, cu scorul de 26-17 17-7), vineri seara, la Trier, in ultimul meci al tricolorelor in Grupa A a Campionatului Mondial di.

ROMANIA-SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Campionatul Mondial de Handbal feminin TELEKOM SPORT. Meci greu pentru tricolore

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut a doua sa victorie in Grupa A a Campionatului Mondial din Germania, 31-28 14-14) cu Slovenia, duminica,.

ROMANIA-SPANIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT la Campionatul Mondial de Handbal din Germania

ROMANIA-SPANIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, s-a declarat foarte multumit de cele doua victorii obtinute de nationala feminina a.

Victorie dramatica a Romaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin impotriva Spaniei. Romania este calificata in optimile de finala

ROMANIA - SPANIA handbal feminin LIVE. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. Miercuri, in etapa a treia a Campionatului Mondial de handbal feminin, Romania va infrunta echipa.

Romania sta cu ochii pe televizor diseara: Neagu si colegele ei dau primul mare examen la Campionatul Mondial

Campionatul Mondial programeaza, diseara ora 21. 30, Telekom Sport), derby-ul grupei A. Cu cate doua victorii pana acum, Spania si Romania se lupta pentru locul 1 si un meci cat mai usor in optimi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )