Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campioni de milioane. Topul celor mai mari venituri din sport

România Liberă România Liberă,
Campioni de milioane. Topul celor mai mari venituri din sport

Sunt tineri, frumosi, iar numele lor este scandat de milioane de fani. insa mai au ceva. Si asta pentru ca imaginea lor chiar face milioane de dolari. Revista Forbes a intocmit un top al celor mai bine platiti sportivi din lume. Clasamentul a fost intocmit pe baza veniturilor din luna iunie a anului trecut. continuă pe România Liberă

Shakira, Beyonce si Sandra Bullock, pe lista celor mai influente mame din lume in 2014

Shakira, Beyonce, Victoria Beckham, Sandra Bullock sunt cateva dintre vedetele care au fost incluse in Topul 50 al celor mai influente mame din lume din 2014. Clasamentul a fost alcatuit de revista Working Mother,.

Bloomberg: Romania, unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european, ceea ce ar putea oferi economiei romanesti.

Bloomberg: Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european,.

Apple, in fata celei mai mari achizitii din istoria sa - Ar putea da 3,2 miliarde dolari pentru o companie de echipamente si servicii audio

Apple este in discutii foarte avansate pentru a cumpara, cu 3,2 miliarde dolari, compania Beats Electronics care vinde casti si echipamente audio de studio, dar a lansat si un serviciu de streaming online, scrie Financial Times. Ar fi cea mai mare achizitie din istoria Apple care a cumparat zeci de companii, insa rar a dat peste 200 milioane dolari pe una. Cele doua parti nu s-au inteles asupra tuturor aspectelor, iar planul ar putea sa cada, spun sursele.

Cristina Scarlat nu s-a calificat in finala Eurovision, dar este in topul celor mai frumoase cantarete ale editiei din acest an

Paula Seling, reprezentanta Romaniei la Eurovision Song Contest 2014, si Cristina Scarlat, repezentanta Republicii Moldova, se numara printre favoritele la titlul Next Top Model de la editia din acest an a competitiei, intr-un sondaj realizat de un site international.

Shakira si Sandra Bullock, pe lista celor mai influente mame din lume din 2014

Actrita Sandra Bullock, cantaretele Shakira si Beyonce, creatoarea de moda Victoria Beckham si starleta TV Kim Kardashian au fost incluse in Topul 50 al celor mai influente mame din lume pe anul 2014 alcatuit de revista Working Mother.

Business report: Cum si-au impartit benzinarii Capitala. Unde sta acum Mol, dupa preluarea statiilor Agip; Creditele in franci. Decizia justitiei europene starneste contradictii intre banci si juristi; DW: Milioane germane pierdute in padurile romanesti.

Companiile lui Ioan Niculae domina topul celor mai mari datornici la bugetul asigurarilor de Sanatate. Donau Chem, Donau Chem, Chemgas Holding Corporation SRL si Amurco, controlate de omul de afaceri Ioan Niculae. Povestea antreprenorului care a infiintat cel mai mare retailer online din China. Jack Ma este presedintele, dar si principalul fondator al companiei Alibaba Group. In acest an, averea antreprenorului s-a triplat.

Enel Green Power, venituri totale cu 2,6% mai mari

Veniturile totale ale Enel Green Power s-au ridicat, la 31 martie, la 720 de milioane de euro, cu 18 milioane euro 2,6%) mai mult fata de primul trimestru al anului 2013, ca rezultat al cresterii de 2 milioane de euro a veniturilor din vanzarea de electricitate 688 de milioane de euro in primul trimestru al anului 2013) si de 16 milioane de euro a altor venituri 14 milioane de euro in primul trimestru al anului 2013), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Cartierul Ferentari din Bucuresti, pe locul 4 in Topul 10 al celor mai urate destinatii de vacanta

Cartierul Ferentari din Bucuresti ocupa locul al patrulea in Topul 10 al celor mai urate destinatii de vacanta din lume, potrivit unui clasament intocmit de un site specializat in lifestyle, cadouri si .

FOTO Cartierul Ferentari din Capitala, locul patru in clasamentul celor mai urate destinatii de vacanta din lume

Cartierul Ferentari din Bucuresti ocupa locul al patrulea in Topul 10 al celor mai urate destinatii de vacanta din lume, potrivit unui clasament intocmit de un site specializat in lifestyle, cadouri si turism, informeaza dailymail. co. uk, citatat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )