Libnet.ro
UNICEF

21:30

Campionul national Marius Radoi a murit la varsta de 19 ani. S-a izbit cu masina de un pod

B1 B1,
Campionul national Marius Radoi a murit la varsta de 19 ani. S-a izbit cu masina de un pod

Tanarul Marius Radoi a decedat miercuri seara, 2 decembrie 2020, intr-un accident rutier sever. Din cauza vitezei cel mai probabil, masina pe care o conducea a derapat intr-o curba si s-a izbit de un cap de. continuă pe B1

Marius Radoi, campion balcanic la tenis de masa, a murit la varsta de 19 ani

Marius Radoi, campion balcanic la tenis de masa, la cadeti, in 2016, a murit la varsta de 19, intr-un accident rutier, informeaza Federatia Romana de Tenis de Masa.

Fiul adjunctului Politiei Olt a murit intr-un accident cumplit, la 19 ani. Marius Radoi era campion national la tenis (Video)

Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, si-a pierdut viata noaptea trecuta intr-un cumplit accident de circulatie care a avut loc la limita judetului Olt cu judetul Arges.

Doliu in lumea sportului. A murit un jucator roman de doar 19 ani

Este doliu in lumea tenisului de masa dupa ce a murit un jucator roman de doar 19 ani. Tanarul era fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi. Marius Radoi, si-a pierdut viata joi noapte intr-un teribil accident de circulatie care a avut loc la limita judetului Olt cu Arges. Tragedie in familia adjunctului Politiei Olt Cristian .

Moartea tragica a lui Marius Radoi, campion national la tenis de masa. El era sufletul echipei FOTO VIDEO

Marius Radoi, copilul rebel al tenisului de masa din Slatina, s-a stins miercuri-seara, 2 decembrie 2020, in urma unui cumplit accident rutier. Colegii si antrenorii sunt in stare de soc.

Federatia Romana de Tenis de Masa, despre moartea sportivului Marius Radoi: O veste trista si aproape incredibila

Federatia Romana de Tenis de Masa a reactionat pe contul oficial de Facebook, postand un mesaj de condoleante pentru familia tanarului sportiv Marius Radoi, decedat joi intr-un accident rutier.

eMAG face 19 ani si le da la pret de nimic: telefoane Samsung, Huawei la super oferta

EMAG aniverseaza acum 19 ani. Cu aceasta ocazie a pus pe site o multime de reduceri la tot felul de produse, mai ales televizoare si telefoane. Odata cu aniversarea celor 19 ani, eMAG are o.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )