Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marius Radoi, campion balcanic la tenis de masa, a murit la varsta de 19 ani

Hotnews Hotnews,
 Marius Radoi, campion balcanic la tenis de masa, a murit la varsta de 19 ani

Marius Radoi, campion balcanic la tenis de masa, la cadeti, in 2016, a murit la varsta de 19, intr-un accident rutier, informeaza Federatia Romana de Tenis de Masa. continuă pe Hotnews

Moartea tragica a lui Marius Radoi, campion national la tenis de masa. El era sufletul echipei FOTO VIDEO

Marius Radoi, copilul rebel al tenisului de masa din Slatina, s-a stins miercuri-seara, 2 decembrie 2020, in urma unui cumplit accident rutier. Colegii si antrenorii sunt in stare de soc.

Fiul adjunctului Politiei Olt a murit intr-un accident cumplit, la 19 ani. Marius Radoi era campion national la tenis (Video)

Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, si-a pierdut viata noaptea trecuta intr-un cumplit accident de circulatie care a avut loc la limita judetului Olt cu judetul Arges.

Federatia Romana de Tenis de Masa, despre moartea sportivului Marius Radoi: O veste trista si aproape incredibila

Federatia Romana de Tenis de Masa a reactionat pe contul oficial de Facebook, postand un mesaj de condoleante pentru familia tanarului sportiv Marius Radoi, decedat joi intr-un accident rutier.

Campionul national Marius Radoi a murit la varsta de 19 ani. S-a izbit cu masina de un pod

Tanarul Marius Radoi a decedat miercuri seara, 2 decembrie 2020, intr-un accident rutier sever. Din cauza vitezei cel mai probabil, masina pe care o conducea a derapat intr-o curba si s-a izbit de un cap de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )