Libnet.ro
UNICEF

18:31

CANADA: Mama atacatorului de la Ottawa: Fiul meu era NEBUN SI SINGURA SOLUTIE ERA MOARTEA SA

România Liberă România Liberă,
CANADA: Mama atacatorului de la Ottawa: Fiul meu era NEBUN SI SINGURA SOLUTIE ERA MOARTEA SA

Mike Cabana, din cadrul politiei federale, a recunoscut comiterea unei erori in transcrierea inregistrarii marturiei mamei lui Michael Zehaf-Bibeau. Cu toate ca a fost comisa o eroare, politia nu a considerat ca este necesar sa faca vreo rectificare deoarece candidatii la jihad in Siria trec adeseori prin Arabia Saudita sau Turcia. continuă pe România Liberă

Mama atacatorului de la Ottawa: Fiul meu era nebun si singura solutie era moartea sa

Michael Zehaf-Bibeau, ucis miercuri de politie in Parlamentul de la Ottawa dupa ce a impuscat mortal un militar, era nebun si singura solutie era moartea sa, a scris mama sa, Susan Bibeau, intr-o lunga.

Canada: Atacatorul din Ottawa, considerat un calator cu grad ridicat de risc

Autorul atacului armat ce a avut loc ieri in Parlamentul de la Ottawa a fost identificat ca fiind Michael Zehaf-Bibeau, un canadian de 32 de ani considerat de serviciile de informatii un calator cu grad ridicat de risc si caruia i-a fost retras recent pasaportul, transmite AFP.

Jenny McCarthy: As fi incantata ca fiul meu sa fie gay. Afla de ce

Marturisire incredibila facuta de Jenny McCarthy. Fostul model Playboy si prezentatoare tv a recunoscut ca i-ar placea ca fiul ei, Evan, 12 ani, diagnosticat cu atusim, sa fie gay.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )