Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cancelarul german Angela Merkel, pe aceeasi lungime de unda cu presedintele Frantei: vrea armata europeana

Adevărul Adevărul,
Cancelarul german Angela Merkel, pe aceeasi lungime de unda cu presedintele Frantei: vrea armata europeana

In discursul sau de astazi, din Parlamentul European, cancelarul german Angela Merkel a propus crearea unei veritabile armate europene si constituirea unui consiliu de securitate european, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

ANGELA MERKEL, avertisment CUMPLIT, chiar de ziua Armistitiului! Ne paste un nou razboi? Detalii cutremuratoare

Pacea nu trebuie considerata de la sine inteleasa, intr-un context in care violenta si opresiunea care au loc in lume sunt socante, a declarat cancelarul german Angela Merkel duminica la Paris. in timp.

Emmanuel Macron si Angela Merkel vor avea o ntlnire oficiala n data de 18 noiembrie

Presedintele francez Emmanuel Macron va face o vizita oficiala in Berlin in data de 18 noiembrie, in cadrul careia se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel pentru a discuta despre reforma zonei euro, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Imagini VIRALE: Angela Merkel, CONFUNDATA cu sotia lui Emmanuel Macron de o batranica de 101 ani. Reactia cancelarului german (VIDEO)

Cancelarul german Angela Merkel a avut parte de un moment mai putin obisnuit la ceremonia dedicata centenarului de la sfarsitul Primului Razboi Mondial. Ea a fost confundata cu sotia lui Emmanuel Macron,.

Germania: Dupa Angela Merkel, si liderul partidului aliat la guvernare se va retrage din functia de presedinte

Ministrul german de Interne, Horst Seehofer, a decis sa se retraga din functia de presedinte al formatiunii politice Uniunea Crestin-Sociala CSU), au anuntat luni mai multe surse din cadrul partidului, informeaza agentia Dpa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )