Libnet.ro
UNICEF

23:30

Emmanuel Macron si Angela Merkel vor avea o ntlnire oficiala n data de 18 noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Emmanuel Macron si Angela Merkel vor avea o ntlnire oficiala n data de 18 noiembrie

Presedintele francez Emmanuel Macron va face o vizita oficiala in Berlin in data de 18 noiembrie, in cadrul careia se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel pentru a discuta despre reforma zonei euro, relateaza Reuters citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Relatia dintre Donald Trump si Emmanuel Macron pare tot mai rece. Ce il deranjeaza pe liderul SUA si cum a reactionat presedintele Frantei VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost primit sambata dimineata la Palatul Elysee de catre omologul sau francez, Emmanuel Macron, cu care a avut, cel putin pana acum, o relatie buna. insa, de data aceasta, starea de buna dispozitie afisata de cei doi la intalnirile precedente a fost inlocuita de zambete mai degraba protocolare, comenteaza presa internationala.

HOROSCOP. Aceste trei zodii trebuie sa aiba mare grija! Vor avea parte de o perioada foarte proasta

Luna Noua a fost la 15 grade in Scorpion miercuri, pe 7 noiembrie. Luna noua este un simbol al noilor inceputuri, insa aceste trei zodii vor avea o perioada grea. TAUR- Luna Noua iti afecteaza zona.

Ce salarii vor avea profesorii din 2019. Si cati mai raman in sistem...

Profesorii vor avea lefuri mai mari cu 25% in 2019, daca e sa impartasim optimismul ministrului Muncii. Lia Olguta Vasilescu spune ca cea mai mare crestere a salariului brut va fi pentru profesorii.

HOROSCOP. Aceste zodii vor avea parte de tot ce-si doresc. Viata le intoarce binele facut

Aceste zodii vor avea parte de tot ce-si doresc. Viata le intoarce binele facut. Trei zodii dau totul pentru cei din jur. Taur Persoanele nascute in zodia Taur au inima buna si sufletul.

Elevii trebuie sa stie asta! Vor avea foarte multe zile libere pana la vacanta de vara

Pe 2 februarie 2019 va incepe vacanta intertrimestriala si se va incheia pe data de 10 a aceleiasi luni. Elevii vor mai avea vacanta de pe 20 aprilie pana pe 5 mai vacanta de primavara. Nici de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna de cosmar. Nimic nu le iese!

Luna noiembrie aduce doar probleme pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt cei mai mari ghinonisti ai acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )