Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cancelarul Merkel, mesaj puternic pentru industria auto

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cancelarul Merkel, mesaj puternic pentru industria auto

Industria producatoare de automobile se afla intr-un moment de cotitura, unul in care trecerea la masini electrice este inevitabila. Cancelarul Angela Merkel a declarat ca vrea ca in Germania sa fie create 1 milion de statii de incarcare pentru masinile electrice pana in 2030. in prezent, in Germania exista doar 20. 000 de puncte de incarcare publice. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Bobita din Las Fierbinti, mesaj inedit pentru o celebra jucatoare de tenis. Fanii au izbucnit in ras cand au vazut ce i-a scris actorul de la PRO TV

Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, este un actor care traieste pentru a glumi, cum este si in acest caz. Vedeta PRO TV i-a scris un comentariu hazliu unei celebre jucatoare de tenis. Bobita din Las Fierbinti i-a lasat un mesaj inedit unei jucatoare de tenis Mihai Bobonete, actor de stand-up comedy si prezentator TV, .

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )