Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Playtech Playtech,
Cine este mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila. Ce mesaj are pentru Victor

Mama biologica a fiului adoptat de Viorica Dancila a dezvaluit motivul pentru care a decis sa il dea spre adoptie pe Victor, in urma cu aproape 30 de ani. Femeia a marturisit ca saracia a impins-o sa faca acest gest si i-a multumit premierului demis pentru tot ce a facut pentru copil. Mama biologica a . continuă pe Playtech

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat .

Viorica Dancila, mesaj pentru PROTESTATARII de la Timisoara: Este pacat ca s-a ajuns la un asemenea nivel

Viorica Dancila le-a transmis protestatarilor care au asteptat-o, vineri, la Timisoara ca nu acesta este modul de a rezolva lucrurile. Este pacat ca s-a ajuns la un asemenea nivel, este pacat ca asemenea.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura.

Viorica Dancila a primit cadou o sabie de samurai si o icoana, din partea PSD Arad: Am vazut cum va iubesc oamenii (VIDEO)

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea organizatiei PSD Arad. Presedintele filialei, Dorel Caprar, a afirmat ca Viorica Dancila este curata ca lacrima, ca un samurai,.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

VIDEO Nu, nu vreau, nu m-ati convins - replica unui barbat pentru Viorica Dancila, care ii propusese sa faca o poza cu ea

Nu, nu vreau, nu m-ati convins - este raspunsul pe care premierul demis Viorica Dancila l-a primit de la un barbat din Salaj caruia ii propusese sa faca o poza impreuna. Anterior, barbatul i-a reprosat Vioricai Dancila ca a indatorat Romania, iar aceasta l-a linistit spunandu-i ca Guvernul PSD a adus Romania la cel mai mic grad de indatorare si ca unele televiziuni nu verifica informatiile care apar si sunt oameni care vor sa aduca un prejudiciu tarii.

Viorica Dancila insista, cerandu-i candidatului Klaus Iohannis sa o voteze

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictator.

Cine este si cum arata mama Irinei Rimes. Antrenoarea de la Vocea Romaniei a copilarit la tara

Cine este si cum arata mama Irinei Rimes, antrenoarea de la Vocea Romaniei? Artista a oferit un interviu emotionant despre copilarie si copii, traiul la tara si greutatile prin care a trecut. Mama Irinei Rimes, antrenoarea de la Vocea Romaniei. Cine este si cum arata? Irina Rimes s-a nascut in Republica Moldova si a devenit .

Viorica Dancila a dezvaluit ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale

Premierul demis, Viorica Dancila, a dezvaluit, vineri, in cadrul vitizei de la Timisoara ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale. Aceasta este convinsa ca isi va gasi un loc de munca unde poate.

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )