Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cancelarul si presedintele Germaniei vor asista la finala Cupei Mondiale

România Liberă România Liberă,
Cancelarul si presedintele Germaniei vor asista la finala Cupei Mondiale

Presedintele Joachim Gauck si cancelarul Angela Merkel se vor deplasa in Brazilia in perioada 12-14 iulie. Ei vor asista la finala Cupei Mondiale de la Rio de Janeiro, care va avea loc duminica. continuă pe România Liberă

Angela Merkel si presedintele Germaniei, prezenti la finala Cupei Mondiale

Cancelarul Germaniei Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck si-au anuntat prezenta la finala Cupei Mondiale de fotbal, dupa ce Germania s-a calificat in ultimul act. Angela Merkel va fi in tribuna oficiala a stadionului Maracana, ea urmand sa faca deplasarea in Brazilia intre 12-14 iulie.

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele Joachim Gauck vor asista la finala Cupei Mondiale

Cancelarul si presedintele Germaniei vor participa, duminica, la finala Cupei Mondiale 2014, care se va disputa la Rio de Janeiro, anunta presedintia bavareza citata de AFP. Presedintele Joachim Gauck si.

Germania s-a claificat in finala Cupei Mondiale dupa ce a invins Brazilia cu scorul de 7-1

Reprezentativa Germaniei s-a calificat in finala Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 5-0), selectionata Braziliei, in semifinalele competitiei,.

Germania s-a calificat in finala Cupei Mondiale dupa ce a invins Brazilia cu scorul de 7-1

Reprezentativa Germaniei s-a calificat in finala Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 5-0), selectionata Braziliei, in semifinalele competitiei,.

Germania a invins Brazilia cu 7-1 si s-a calificat in finala Cupei Mondiale

Germania este prima finalista a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a invins echipa gazda cu un incredibil 7-1 la Belo Horizonte, in prima semifinala a competitiei. Toni Kross si Andre Schurrle, de cate doua.

Olanda si Argentina lupta pentru cel de-al doilea loc din finala Cupei Mondiale

Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia se incheie duminica, 13 iulie, cu finala mare, disputata la Rio de Janeiro. Cea de a doua echipa care va ajunge in marea finala se decide in aceasta seara, de la ora 23. 00, in partida dintre Olanda si Argentina, care are loc pe stadionul din Sao Paulo. Ambele, favorite la castigarea turneului, anunta o lupta crancena, la finalul careia una va pleca acasa.

Castigatoarea Cupei Mondiale va primi trofeul din partea presedintelui brazilian

Presedintele brazilian Dilma Rousseff va fi cea care va inmana trofeul castigatoarei Cupei Mondiale, duminica, dupa ce se va termina finala, scrie AFP. Voi inmana castigatorilor trofeul Cupei Mondiale.

LIVE TEXT Olanda - Argentina, ora 23.00. Meciul care va da a doua finalista a Cupei Mondiale

Olanda si Argentina disputa, miercuri seara, de la ora 23. 00, cea de a doua semifinala a Cupei Mondiale, urmand ca una dintre ele sa intalneasca Germania in finala de pe Maracana, din 13 iulie. Meciul Olanda - Argentina este inainte de toate unul al orgoliilor, avand in vedere ca multi dintre jucatori sunt rivali in competitiile inter-cluburi din Europa.

Argentina - Olanda, reeditarea finalei Cupei Mondiale din 1978

Argentina si Olanda vor fi adversare in aceasta seara, de la ora 23, la Sao Paulo, in cea de-a doua semifinala a Cupei Mondiale din Brazilia. Un duel clasic in istoria competitiei, cele doua echipe.

Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris al 16-lea sau gol la un turneu final, marti, la Belo Horizonte, in semifinala cu Brazilia, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )