Libnet.ro
UNICEF

15:30

Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

B1 B1,
Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris al 16-lea sau gol la un turneu final, marti, la Belo Horizonte, in semifinala cu Brazilia, informeaza. continuă pe B1

Semifinala CM 2014 dintre Brazilia si Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

Semifinala de Cupa Mondiala disputata de Brazilia si Germania, marti, a reusit un nou record, pe langa numarul de goluri inscrise: Meciul a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, adunand peste.

Semifinala CM 2014 dintre Brazilia si Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

Semifinala de Cupa Mondiala disputata de Brazilia si Germania, marti, a reusit un nou record, pe langa numarul de goluri inscrise: Meciul a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, adunand peste.

Omul zilei la Cupa Mondiala. Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria competitiei

In 2006, Ronaldo devenea golgheterul all-time al Cupei Mondiale, depasindu-l pe germanul Gerd Muller, chiar in Germania. Opt ani mai tarziu, un alt german, Miroslav Klose, a batut recordul atacantului brazilian,.

VIDEO Klose, cel mai bun marcator din istoria CM. Cum a marcat cele 16 goluri

Veteranul Miroslav Klose a marcat impotriva Braziliei si a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatului Mondial cu 16 reusite. vezi cum s-au marcat cele 16 goluri.

CM 2014. Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germania s-a calificat in finala Campionatului Mondial dupa ce a invins, marti, Brazilia. Selectionata luiJoachim Low s-a impus cu 7-1, cel mai mare scor de la aceasta editie a competitiei.

SURSE Alianta PNL-PDL va avea o conducere bicefala/ Cel mai probabil va fi o alianta electorala

Viitoarea formatiune rezultata din procesul de fuziune dintre PNL si PDL va avea o conducere bicefala atat locala cat si la centru pentru a elimina tensiunile in perioada electorala, au declarat pentru Hotnews. ro surse apropiate negocierilor dintre cele doua partide. Cel mai probabil, pana la alegerile prezidentiale, va functiona ca o alianta electorala au precizat sursele citate. Si fostul presedinte PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca fuziunea PDL si PNL ar trebui sa aiba loc abia dupa alegeri, in 2015, nu pe 26 iulie asa cum e programat. Boc a sustinut public nevoia unei aliante electorale.

RECORD: Brazilia - Germania, cel mai comentat meci pe Twittter

Brazilia - Germania, cel mai comentat meci pe Twittter. Un record de peste 35,6 milioane de mesaje a fost inregistrat .

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

Al doilea cel mai bogat om din lume isi vinde o parte din imperiul de telecomunicatii

Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume dupa Bill Gates, cofondator al Microsoft), isi va dezmembra imperiul de telecomunicatii America Movil construit in Mexic si va vinde o parte dintre activele de telefonie fixa si mobila, ca sa evite restrictii dure din partea autoritatilor, pentru pozitie dominanta pe piata, scrie Financial Times FT).

Al doilea cel mai bogat om din lume vinde o parte din imperiul sau telecom, la presiunea autoritatilor

Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume dupa Bill Gates, isi va dezmembra imperiul telecom construit in Mexic si va vinde o parte din activele de telefonie fixa si mobila, pentru a evita ca autoritatile sa-i impuna restrictii dure pentru pozitie dominanta pe piata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )