Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cand va avea loc partida dintre Simona Halep si Naomi Osaka, pentru un loc in finala turneului de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Cand va avea loc partida dintre Simona Halep si Naomi Osaka, pentru un loc in finala turneului de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells, acolo unde va da piept cu japoneza Naomi Osaka. continuă pe Adevărul

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, liderul mondial in ierarhia feminina de tenis, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu.

FOTO Ce se intampla la Indian Wells? Detaliu uluitor la meciul dintre Simona Halep si Qiang Wang

Simona Halep a trecut de chinezoaica Qiang Wang, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells si va juca azi in sferturi.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Qiang Wang. Cum s-a redresat romanca intr-un moment in care parea sa aiba probleme destul de mari

Simona Halep este in sferturle de finala ale turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut de chinezoaica Qiang Wang.

Cu ochii pe televizoare! S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Qiang Wang, in optimi la Indian Wells

Simona Halep joaca in aceasta seara in compania chinezoaicei Qiang Wang, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Caroline Dolehide. Cum si-a pus jucatoarea noastra adversara la respect dupa un inceput catastrofal

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells, dupa o victorie muncita in fata americancei Caroline Dolehide.

Indian Wells: Simona Halep vs Qiang Wang, prima partida a zilei de pe arena centrala (de la ora 20:00)

Simona Halep va deschide marti balul de pe arena centrala de la Indian Wells, partida liderului mondial cu Qiang Wang China - 55 WTA) din optimile competitiei urmand sa fie prima a zilei. Disputa va incepe la ora 20:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Simona Halep-Petra Martic LIVE. Lovitura dura primita de Maria Sharapova din partea lui Halep

Simona Halep-Petra Martic LIVE Simona Halep, 26 de ani, va depasi mai multe jucatoare importante in topul saptamanilor petrecute pe primul loc WTA, unele dintre ele nume foarte importante pentru tenisul mondial,.

LIVE Text Simona Halep vs Qiang Wang (de la ora 20:00)

Simona Halep deschide, marti, balul de pe arena centrala de la Indian Wells, partida liderului mondial cu Qiang Wang China - 55 WTA) din optimile competitiei urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Qiang Wang 7-5, 1-0

Simona Halep deschide, marti, balul de pe arena centrala de la Indian Wells, partida liderului mondial cu Qiang Wang China - 55 WTA) din optimile competitiei fiind in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Ce lovitura! Simona Halep este in optimi la Indian Wells, dar punctul meciului si al zilei i-a apartinut americancei de 19 ani

Simona Halep a avut mult de furca in partida cu americanca de 19 ani, Caroline Dolehide, pe care a invins-o in trei seturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )