Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Text Simona Halep vs Qiang Wang 7-5, 1-0

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Simona Halep vs Qiang Wang 7-5, 1-0

Simona Halep deschide, marti, balul de pe arena centrala de la Indian Wells, partida liderului mondial cu Qiang Wang China - 55 WTA) din optimile competitiei fiind in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Text Simona Halep vs Qiang Wang (de la ora 20:00)

Simona Halep deschide, marti, balul de pe arena centrala de la Indian Wells, partida liderului mondial cu Qiang Wang China - 55 WTA) din optimile competitiei urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California).

SIMONA HALEP-QIANG WANG ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci complicat pentru romanca la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat ca are tot respectul pentru Caroline Dolehide, pe care a invins-o greu, cu 1-6,.

LIVE Text Simona Halep vs Kristyna Pliskova 0-1

Vacanta a luat sfarsit pentru Simona Halep, liderul mondial intalnind-o in turul al doilea de la Indian Wells pe Kristyna Pliskova Cehia - 77 WTA). Cele doua s-au mai duelat o singura data, iar castig de cauza a avut Simona: 6-1, 6-2, la Madrid, anul trecut. Partida este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Indian Wells (7-5, 6-1 cu Qiang Wang) - Magicianul Darren Cahill

Usor iritata de multele greseli nefortate, Simona a apelat in criza de idei) la ajutorul lui Darren Cahill, in momentul in care Qiang Wang China - 55 WTA), conducea cu 5-4 in primul set. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat exponential, australianul reusind sa potoleasca demonii din mintea liderului mondial. Halep a mai pierdut un singur game, victoria conturandu-se intr-o ora si 15 minute 7-5, 6-1). Simona este in sferturi la Indian Wells Premier Mandatory), faza a competitie unde o va intalni pe Petra Martic Croatia, 51 WTA). Se actualizeaza.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Dolehide 1-4

Despre Caroline Dolehide nu se stiu foarte multe lucruri cel putin pana acum), insa este suficient sa spunem ca le-a trimis acasa de la Indian Wells pe Shelby Rogers si Dominika Cibulkova pentru a fi luata cat se poate de in serios. A pierdut primul set in ambele dispute, insa a avut puterea sa revina si sa intoarca in favoarea ei soarta partidelor. Aflata pe locul 118 mondial, jucatoarea din SUA se afla in fata celui mai important meci de pana acum al carierei: o intalneste pe Simona Halep, liderul ierarhiei WTA. Partida din turul trei de la IW este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Simona Halep vs Qiang Wang, prima partida a zilei de pe arena centrala (de la ora 20:00)

Simona Halep va deschide marti balul de pe arena centrala de la Indian Wells, partida liderului mondial cu Qiang Wang China - 55 WTA) din optimile competitiei urmand sa fie prima a zilei. Disputa va incepe la ora 20:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Cu ochii pe televizoare! S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Qiang Wang, in optimi la Indian Wells

Simona Halep joaca in aceasta seara in compania chinezoaicei Qiang Wang, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Se actualizeaza.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al intrecerii (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova 77 WTA - sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Partida de pe arena centrala s-a intins pe durata a 76 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )