Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Cand va avea loc votul din Parlament pe motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban

B1 B1,
Cand va avea loc votul din Parlament pe motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban

Ziua votarii motiunii de cenzura depusa de PSD, semnata de 205 parlamentari si intitulata Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mita generalizata, este inca incerta, in ciuda faptului ca documentul a . continuă pe B1

PSD citeste azi in Parlament motiunea de cenzura Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mita generalizata

Joi de la ora 12 Senatul si Camera Deputatilor vor fi convocate intr-o sesiune extraordinata comuna pentru prezentarea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului Orban, denumita Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mita generalizata.

Lidia Buble, adevarul despre trecutul ei. Ce a facut cand avea doar 18 ani

Lidia Buble a spus tot adevarul despre trecutul ei, despre ce a facut pe cand avea doar 18 ani. Lidia Buble a povestit debutul in muzica, care a avut loc in urma cu aproximativ 6 ani. Prima ei piesa a fost Noi simtim la fel, melodie lansata impreuna cu Adrian Sina. Lidia Buble a spus .

Ciolacu, intrebat daca votul la motiunea de cenzura ar putea fi amanat dupa alegerile locale: Exclus

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este exclus ca motiunea de cenzura sa nu fie votata pana in 27 septembrie, cand au loc alegerile locale si ca vrea ca votul sa aiba loc cat mai repede.

O noua seara de proteste in Belarus. Aleksandr Lukasenko se clatina, dar nu cedeaza: Nu vor avea loc alte alegeri pana nu ma omorati Reuniune de urgenta la nivelul UE

Protestele din Belarus au continuat luni seara, cand cel putin 5. 000 de sustinatori ai opozitiei au demonstrat la Minsk, cerandu-i presedintelui Aleksandr Lukasenko sa plece dupa alegerile controversate.

ştiri de la B1

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )