Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cand crede Anthony Fauci ca va obtine America suficienta imunitate colectiva la COVID-19

Adevărul Adevărul,
Cand crede Anthony Fauci ca va obtine America suficienta imunitate colectiva la COVID-19

Dr. Anthony Fauci, directorul National Institute of Allergy and Infectious Diseases Institutul National american pentru Alergii si Boli Infectioase), preconizeaza ca America va obtine suficienta imunitate colectiva la Covid-19 prin vaccinare pana in toamna lui 2021. continuă pe Adevărul

ANTHONY FAUCI: America va obtine suficienta imunitate colectiva la Covid-19 prin vaccinare pana in toamna lui 2021

Dr. Anthony Fauci, directorul National Institute of Allergy and Infectious Diseases Institutul National american pentru Alergii si Boli Infectioase), preconizeaza ca America va obtine suficienta imunitate colectiva la Covid-19 prin vaccinare pana in toamna lui 2021.

Anthony Fauci, avertisment sumbru pentru ianuarie 2021. Pandemia ia o turnura neasteptata

Potrivit sefului Institutului american de boli infectioase, cea mai grea parte a pandemiei de coronavirus abia acum urmeaza. Anthony Fauci sustine ca, in ciuda recomandarilor, oamenilor le va fi greu sa nu se intalneasca in perioada sarbatorilor. Acest lucru va duce la un val mai puternic de infectari in cateva saptamani. Anthony Fauci, avertisment sumbru .

Anthony Fauci sustine ca partea cea mai rea a pandemiei abia acum vine

Imunologul american Anthony Fauci apreciaza ca vor urma zile sumbre in contextul pandemiei de COVID-19 care continua sa faca ravagii in perioada sarbatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )