Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cand va fi difuzat primul episod din serialul Sacrificiul, de la Antena 1. Luna septembrie, plina de schimbari

Playtech Playtech,
Cand va fi difuzat primul episod din serialul Sacrificiul, de la Antena 1. Luna septembrie, plina de schimbari

Serialul Sacrificiul este noua productie prin care postul de televiziune Antena 1 vrea sa dea lovitura si sa doboare toate audientele. Din distributie fac parte actori importanti, dar si unii mai putin cunoscuti. Primul episod va fi difuzat pe 11 septembrie, de la ora 20:00. Serialul Sacrificiul va fi difuzat de Antena 1 din luna . continuă pe Playtech

Serialul Vlad de la PRO TV incepe in luna septembrie. Data exacta la care se va difuza primul episod

Serialul Vlad revine la Pro TV din luna septembrie pe sticla, tot sub bagheta regizorului Jesus del Cerro. Care este data exacta la care se va difuza primul episod? Serialul Vlad de la PRO TV incepe in luna septembrie Cu actori romani de seama, Vlad revine din luna septembrie cu sezonul 2 pe micile ecrane.

VIDEO Parma vs Juventus 0-1, in primul meci din noul sezon Chiellini, unicul marcator

Juventus Torino s-a impus, sambata, in fata formatiei Parma, in deplasare, cu scorul de 1-0, in primul meci din sezonul 2019-2020 din Serie A.

CE Volei feminin: Olanda - Romania 3-0, in primul meci din grupa C

Nationala de volei feminin a Romaniei a fost invinsa, vineri, la Budapesta, de vicecampioana europeana en-titre, Olanda, cu scorul de 3-0, in primul meci din grupa C a Campionatului European.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019 Piata noastra imobiliara - mai dinamica decat cea din Europa Centrala si de Est

Cresterea PIB pentru intregul an poate depasi 4% * Silviu Pop: Ne asteptam ca rata de neocupare sa continue sa urce treptat spre 13% Piata imobiliara din tara noastra a inregistrat, in prima jumatate a anului in curs, o activitate in sectoarele de birouri si investitii mai dinamica decat media tarilor din Europa Centrala si de Est ECE), se arata intr-un comunicat remis Redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )