Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019 Piata noastra imobiliara - mai dinamica decat cea din Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019 Piata noastra imobiliara - mai dinamica decat cea din Europa Centrala si de Est

Cresterea PIB pentru intregul an poate depasi 4% * Silviu Pop: Ne asteptam ca rata de neocupare sa continue sa urce treptat spre 13% Piata imobiliara din tara noastra a inregistrat, in prima jumatate a anului in curs, o activitate in sectoarele de birouri si investitii mai dinamica decat media tarilor din Europa Centrala si de Est ECE), se arata intr-un comunicat remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2019 Piata auto de la noi a crescut cu 9,5%

APIA: Atat in Romania, dar si pe plan european, in special in tarile din Europa de Vest, ponderea motorizarii diesel cunoaste o evolutie pozitiva Piata auto din tara noastra a crescut cu 9,5%, in primele sapte luni ale acestui an comparativ cu aceeasi perioada din 2018, potrivit unui comunicat transmis de APIA. Acesta arata ca, in luna iulie, consemnam o crestere a pietei totale de 3,1% fata de luna similara a anului anterior.

Credit Europe Bank Romania - profit brut de 39 milioane lei, in primul semestru

Credit Europe Bank Romania a realizat un profit brut de 39 milioane lei, in primul semestru din acest an, inregistrand astfel o perioada cu valori constante si sustenabile, anunta un comunicat al bancii.

IN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioane euro - finalizate

JLL: Cumparatorii raman foarte atenti si procesele de due-diligence sunt foarte detaliate * in ultimele 12 luni, preturile pentru proprietati industriale si de birouri au crescut, arata specialistii Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioa-ne de euro au fost finalizate in primul semestru al anului in curs, conform datelor transmise de JLL Romania. Acestea arata ca peste 70% din volumul de 340 de milioane de euro a fost generat de doar doua tranzactii.

CE Volei feminin: Olanda - Romania 3-0, in primul meci din grupa C

Nationala de volei feminin a Romaniei a fost invinsa, vineri, la Budapesta, de vicecampioana europeana en-titre, Olanda, cu scorul de 3-0, in primul meci din grupa C a Campionatului European.

DACIA, o noua performanta ULUITOARE: Duster, al doilea cel mai bine vandut SUV la nivel european

Dacia a bifat, in primul semestru al acestui an, o noua performanta excelenta.

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 AUGUST IAR Brasov -- printre performerii de la BVB

Profit de aproape 36 milioane de lei, in primul semestru al anului curent, cu 15% mai mare decat cel obtinut in intregul an 2018 * Randament total de 48% pentru actiunea IARV, de la inceputul lui 2019 Impulsionate de rezultatele financiare publicate de companie pentru primele sase luni ale anului curent, actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV), ce au cunoscut un avans de 13,32%, in intervalul 12 - 19 august, au urcat pe treapta a doua in topul titlurilor cu cele mai mari randamente de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

DE LA 35,12 MILIOANE LEI LA 188,98 MILIOANE LEI CE Oltenia si-a crescut profitul brut de 5 ori, in primul semestru

Complexul Energetic CE) Oltenia a inregistrat un profit brut de 188,98 milioane lei, la o cifra de afaceri de 1,51 miliarde lei, in prima jumatate a anului in curs, fata de un profit brut de 35,12 milioane lei, respectiv o cifra de afaceri de 1,41 miliarde lei la 30 iunie 2018.

SUA: A douasprezecea executie din 2019

In Texas a fost pusa in aplicare o sentinta de condamnare la moarte a unui violator si ucigas, aceas.

Sfarsit tragic pentru o fetita din Arges. S-a inecat in piscina din curte, in timp ce mai multe rude erau in casa

Sfarsit tragic pentru o fetita de 3 ani din judetul Arges. S-a inecat in piscina din curte, in timp ce in casa se aflau mai multe rude. Mama sa a pierdut-o o clipa din vedere, si, cum n-a mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )