Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand este Loteria Bonurilor in luna aprilie

Adevărul Adevărul,
Cand este Loteria Bonurilor in luna aprilie

Extragerea aferenta lunii martie, din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, se va organiza, conform regulamentului, in prima duminica de dupa data de 15, adica 17 aprilie. continuă pe Adevărul

12 castigatori la Loteria Bonurilor Fiscale din luna februarie. Cat va primi fiecare

Bonurile cu valoarea de 312 lei au adus noroc pentru 12 romani, in luna februarie, la Loteria Bonurilor Fiscale. Acestia isi vor imparti premiul de 1 milion de lei, ceea ce inseamna ca fiecare va ramane cu suma neta de 70. 000 de lei .

Alina Badic a prezentat, alaturi de invitatii sai, horoscopul chinezesc pentru fiecare zodie in parte, valabil pentru luna aprilie (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in emisiunea sa, 360 de grade, despre horoscopul chinezesc al fiecarei zodii in parte, in luna aprilie. Alaturi de invitatii sai, Anca Dimancea, specialist Feng-Shui si.

Loteria bonurilor fiscale: Douasprezece cereri de revendicare a premiilor la extragerea din 21 februarie

Ministerul Finantelor Publice MFP) a anuntat, vineri, ca dupa centralizarea bonurilor fiscale castigatoare la extragerea Loterie bonurilor fiscale din 21 februarie 2016 sunt douasprezece cereri de revendicare, nefiind astfel depasit numarul maxim, de 100 de premii, stabilit de lege.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )