Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand a fost cel mai puternic seism din Romania. Nu a fost cel din 1977

Antena3 Antena3,
 Cand a fost cel mai puternic seism din Romania. Nu a fost cel din 1977

INFP arata ca cel mai mare cutremur care a avut loc in Romania a avut magnitudinea de 7,9. Seismul a avut loc la ora 12:55, in data de 26 octombrie 1802, la o adancime de 150 de kilometri,. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Scoli, spitale si case, distruse in cel mai puternic cutremur din Mexic, din ultimul secol. Un milion de oameni, in bezna

Numeroase case, scoli si spitale au fost distruse, in urma cutremurului de 8. 1 pe Richter care a avut loc, vineri, in Mexic. Totodata, un milion de persoane au ramas fara curent electric.

FOTO Cel mai devastator cutremur din Mexic s-ar putea repeta. Ce s-a intamplat, in urma cu 32 de ani, in Ciudad de Mexico

Un cutremur cu magnitudinea de 8, 1 grade pe scara Richter s-a produs, in noaptea de joi spre vineri, in largul coastelor Mexicului. Este cel mai puternic seism inregistrat, in Americi, in ultimele trei decenii.

Irma, cel mai puternic uragan inregistrat vreodata in Atlantic, loveste America. Vantul sufla cu 300 km/h (VIDEO)

Uraganul Irma este gata sa faca ravagii in Caraibe. Cel mai puternic uragan al acestui sezon din Oceanul Atlantic a provocat pagube insemnate. El este insotit de vanturi si ploi abundente, de.

Polonia a lansat constructia Varso Tower, cel mai mare turn din tara

In Polonia a fost lansata, anul acesta, constructia Varso Tower, un zgarie-nori care va deveni cel mai mare turn din tara, anunta proiectantul Foster + Partners. Complexul Varso, care va include si trei cladiri aditionale, va avea 53 de etaje, respectiv 310 metri inaltime, si o suprafata de 140. 000 de metri patrati.

Business report: Cresterea pe S1 si lista ei de probleme: nu puteti produce voi pe cat de repede cheltuim noi; Cel mai bun moment din ultimii 13 ani pentru cumpararea unei case in Romania; Depozitele de gaze au fost deja umplute

Orange, care detine cel mai mare operator mobil din Romania, ar putea fi privatizata de statul francez. Premierul Frantei, Edouard Phillipe, a confirmat. Modificarile aduse Codului muncii, pe intelesul tuturor. Codul muncii a cunoscut mai multe modificari consistente odata cu intrarea in vigoare.

Business report: Ce audiente a inregistrat prima editie Starea Natiei, dupa revenirea lui Dragos Patraru la TVR; Cel mai bun moment din ultimii 13 ani pentru cumpararea unei case in Romania; O banca te lasa sa schimbi bani la cursul BNR

Ratarea unei sanse istorice: executia bugetara de la care pleaca rectificarea. Cum am blocat consolidarea. Bugetul general consolidat a inregistrat la finele primelor sapte luni din 2017 un deficit de 5,14 miliarde lei, suma echivalenta cu. Lovitura pentru acesti romani: ANAF va afla cati bani au in conturi! Lista jurisdictiilor cu care Romania colaboreaza pentru schimbul automat de informatii fiscale a fost actualizata la inceputul lunii august, prin publicarea.

Veteranul care joaca fotbal de 35 de ani. Povestea lui Cristi Irimia, declarat cel mai batran portar din Romania

Cristian Irimia are 43 de ani si, de 35 de ani, este portar la diferite echipe din Romania. A jucat la UTA, Olimpia Satu Mare, Zalau, Turda, Soimii Pancota, Tricotaje Ineu si a cochetat o perioada cu Steaua. Anul trecut a fost declarat cel mai batran portar din tara. Pe atunci juca in Liga II, la Somii Pancota.

VIRALUL ZILEI! Piturca, spectacol pe ritmuri arabesti - Cel mai tare clip din istoria Internetului (VIDEO)

Intrat intr-un con de umbra, fanii lui Victor Piturca si-au amintit de fostul selectioner pe cand facea performanta in Arabia Saudita. Iar spectacolul facut de acesta pe ritmuri arabesti.

iPhone 8 ar putea fi cel mai scump smartphone din 2017

Cei de la Apple nu au facut o treaba foarte buna in a mentine misterul din jurul iminentului iPhone 8. Pana si preturile au ajuns online. Anul acesta, batranul iPhone aniverseaza 10 ani de la lansare. Cu aceasta ocazie, cei de la Apple au fost fortati de circumstante sa vina la inaintare cu un produs [].

VIDEO RISE PROJECT: Masina azera de spalat bani, infiltrata in mai multe afaceri din Romania

Peste 1,3 milioane de euro, proveniti din fonduri secrete din Azerbaidjan, au fost directionate catre Romania. Sumele au fost incasate de seful filialei SOCAR, Hamza Karimov, un arhitect italian care a aparat public regimul Aliyev, un deputat azer si clubul de fotbal Otelul Galat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )