Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTO VIDEO Scoli, spitale si case, distruse in cel mai puternic cutremur din Mexic, din ultimul secol. Un milion de oameni, in bezna

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Scoli, spitale si case, distruse in cel mai puternic cutremur din Mexic, din ultimul secol. Un milion de oameni, in bezna

Numeroase case, scoli si spitale au fost distruse, in urma cutremurului de 8. 1 pe Richter care a avut loc, vineri, in Mexic. Totodata, un milion de persoane au ramas fara curent electric. continuă pe România Liberă

Business report: Cresterea pe S1 si lista ei de probleme: nu puteti produce voi pe cat de repede cheltuim noi; Cel mai bun moment din ultimii 13 ani pentru cumpararea unei case in Romania; Depozitele de gaze au fost deja umplute

Orange, care detine cel mai mare operator mobil din Romania, ar putea fi privatizata de statul francez. Premierul Frantei, Edouard Phillipe, a confirmat. Modificarile aduse Codului muncii, pe intelesul tuturor. Codul muncii a cunoscut mai multe modificari consistente odata cu intrarea in vigoare.

FOTO Cel mai devastator cutremur din Mexic s-ar putea repeta. Ce s-a intamplat, in urma cu 32 de ani, in Ciudad de Mexico

Un cutremur cu magnitudinea de 8, 1 grade pe scara Richter s-a produs, in noaptea de joi spre vineri, in largul coastelor Mexicului. Este cel mai puternic seism inregistrat, in Americi, in ultimele trei decenii.

VIDEO Uraganul Irma, cel mai intens ciclon tropical din istorie

Uraganul Irma, de categorie maxima 5 si cu o durata de peste 33 de ore, este ciclonul cel mai intens si mai longeviv inregistrat in lume de serviciile meteorologice.

Irma, cel mai puternic uragan inregistrat vreodata in Atlantic, loveste America. Vantul sufla cu 300 km/h (VIDEO)

Uraganul Irma este gata sa faca ravagii in Caraibe. Cel mai puternic uragan al acestui sezon din Oceanul Atlantic a provocat pagube insemnate. El este insotit de vanturi si ploi abundente, de.

Cand a fost cel mai puternic seism din Romania. Nu a fost cel din 1977

INFP arata ca cel mai mare cutremur care a avut loc in Romania a avut magnitudinea de 7,9. Seismul a avut loc la ora 12:55, in data de 26 octombrie 1802, la o adancime de 150 de kilometri,.

Anamaria Prodan a dezvaluit care este cel mai de pret lucru pe care il detine

Anamaria Prodan a dezvaluit, intr-o emisiune TV, care este cel mai de pret lucru pe care il detine. Nu este ceva costisitor, dar are o valoare sentimentala pentru cunoscuta impresara. Cel mai.

Cristian Topescu, dupa victoria de la US Open: Horia Tecau este cel mai bun jucator de dublu din lume

Comentatorul sportiv Cristian Topescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Exces de putere, de la Antena 3, ca Horia Tecau este, la ora actuala, cel mai bun jucator de dublu din lume,.

BMW X7 Concept: cel mai mare SUV BMW din istorie va avea versiune plug-in hybrid si vine in 2018

BMW a publicat primele imagini si informatii oficiale cu X7 Concept, cel mai mare SUV al constructorului bavarez, care va avea versiune plug-in hybrid si va fi lansat in versiune de serie in 2018.

S-au inchis portile targului SPOGA+GAFA, cel mai important eveniment mondial dedicat industriei verde: au fost prezentate solutii, idei si concepte noi pentru gradina

Dei noi si numeroase solutii inovative au fost prezentate la targul Spoga+Gafa desfasurat la Koln in luna septembrie, cel mai important eveniment mondial dedicat industriei verde. Daca in anii precedenti functiuni ca livingul si baia erau propuse prin diferse solutii pentru mutarea pe timpul sezonului cald in gradina, anul acesta a fost randul bucatariei. O sectiune intreaga numita Outdoor Kitchen a fost dedicata anul acesta bucatariei in aer liber, atat prin masini de gatit special proiectate in acest scop avand inglobate, bineinteles, functiunile de barbeque dar si cele de cuptor, cat si prin mobilier multifunctional conceput pentru depozitare si servire masa. Alt concept nou a fost prezentat in cadrul sectiunii Smart Gardening World, aici fiind prezentate numeroase solutii de inretinere si ingrijire, iluminat cu acumulatori solari, aparate inteligente pentru gradina, roboti de tuns iarba, idei de creatie, etc.

Romania a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani

Deputatul PSD Razvan Rotaru a declarat astazi ca tara noastra a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani, respectiv 4,84 milioane de persoane, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )