Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cand va fi gata primul vaccin romanesc anti COVID 19? Va fi usor de tolerat, inclusiv pentru cei care nu sunt de acord cu vaccinurile

Antena3 Antena3,
Cand va fi gata primul vaccin romanesc anti COVID 19? Va fi usor de tolerat, inclusiv pentru cei care nu sunt de acord cu vaccinurile

Un vaccin romanesc impotriva coronavirusului ar putea fi gata in 18 luni. Anuntul a fost facut de managerul Institutului Cantacuzino, care a semnat un parteneriat pentru realizarea serului cu centrul OncoGen din Timisoara. continuă pe Antena3

Cand vom avea vaccin romanesc pentru COVID-19 si cum va fi administrat

Profesorul Mircea Ioan Popa de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino e explicat conditiile in care se vor desfasura testele pentru vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat impreuna cu specialistii de la Institutul OncoGen din Timisoara.

Vaccin romanesc impotriva COVID-19? Acord intre Centrul OncoGen si Institutul Cantacuzino pentru a continua cercetarea pentru un posibil vaccin

OncoGen, cel mai mare centru de terapii personalizate pentru cancer din estul Europei, si Institutul Cantacuzino au semnat un acord de colaborare pentru a continua cercetarea in vederea dezvoltarii unui vaccin impotriva COVID-19. Centrul OncoGen si Institutul Cantacuzino au castigat competitia organizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru dezvoltarea unui vaccin impotriva virusului SARS-nCov-2 - suma castigata se ridica la 3,5 milioane RON si ne permite continuarea cercetarilor pentru vaccinul impotriva Covid-19, anunta reprezentantii OncoGen.

Echipamente medicale cu inteligenta artificiala pentru monitorizarea pacientilor de la distanta, in contextul pandemiei de COVID-19

O parte dintre intrumentele pentru a face fata unui virus cu raspandire atat de rapida precum COVID-19 sunt ingrijirea virtuala sau telemedicina si monitorizarea de la distanta.

Germania: Focar de Covid-19 pornit de la o slujba religioasa: Sa ne abtinem de la a canta impreuna si sa purtam masca

In timpul unei slujbe religioase dintr-o biserica baptista din orasul german Frankfurt a izbucnit un nou focar de infectie cu COVID-19, care a condus la infectarea a 112 persoane, iar numarul cazurilor continua s.

Folosirea hidroxiclorochinei impotriva covid-19, oprita in Franta. Profesorul Didier Raoult, un cunoscut promotor al acestui medicament, contesta decizia

Inaltul Consiliu francez pentru Sanatate Publica HCSP) si Agentia franceza a medicamentului ANSM) se pronunta impotriva folosirii hidroxiclorochinei impotriva covid-19 - atat ca tratament, cat si in studii clinice -, in urma unui studiiu care arata ca este ineficienta si prezinta riscuri, au anuntat marti cele doua institutii, relateaza AFP.

Rusia inregistreaza cel mai mare bilant zilnic al mortilor din cauza Covid-19

Rusia a anuntat marti 174 de morti din cauza covid-19 in ultimele 24 de ore - cel mai mare bilant zilnic al deceselor de la inceputul epidemiei, relateaza Reuters.

Italia: sub 100 de decese de covid-19 in ultimele 24 de ore. Cel mai mic numar de cazuri noi de la inceputul epidemiei

Doar 300 de noi cazuri de Covid-19 au fost depistate in Italia in ultimele 24 de ore, cel mai mic numar de la inceputul epidemiei, scrie La Repubblica.

107 cazuri cu COVID-19, in Mehedinti

In judetul Mehedinti au fost confirmate pana in prezent 107 cazuri cu COVID-19, din care 61 persoane sunt vindecate, 12 persoane au decedat, iar 34 de persoane sunt internate.

Trei noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total al deceselor a ajuns la 1.205

Bilantul total al deceselor in randul pacientilor COVID-19 din Romania a ajuns la 1. 205, dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte trei noi decese. Este vorba de trei femei, de 79, 80 si 83 de ani, toate cu alte afectiuni cronice grave.

Cauza decesului asistentei din Botosani anuntat la sfarsitul saptamanii trecute nu este COVID-19

Cauza decesului unei asistente medicale din Botosani, anuntat la sfarsitul saptamanii trecute, nu este COVID-19, asa cum indicau informatiile initiale, precizarile fiind facute de INSP, dupa ce Directia de Sanatate Publica Botosani a descoperit al doilea teste negativ al femeii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )