Libnet.ro
UNICEF

12:30

Germania: Focar de Covid-19 pornit de la o slujba religioasa: Sa ne abtinem de la a canta impreuna si sa purtam masca

B1 B1,
Germania: Focar de Covid-19 pornit de la o slujba religioasa: Sa ne abtinem de la a canta impreuna si sa purtam masca

In timpul unei slujbe religioase dintr-o biserica baptista din orasul german Frankfurt a izbucnit un nou focar de infectie cu COVID-19, care a condus la infectarea a 112 persoane, iar numarul cazurilor continua s. continuă pe B1

Germania: Focar de Covid-19 pornit de la o slujba religioasa; peste 100 de infectari

Un focar de Covid-19 declansat la o slujba religioasa desfasurata intr-o biserica baptista din orasul german Frankfurt a condus pana in prezent la contaminarea a 112 persoane, iar numarul continua sa creasca pe masura ce sunt investigate noi lanturi de transmitere a coronavirusului, relateaza DPA.

Autoritatile germane incearca sa identifice persoanele care au participat la o slujba religioasa in Frankfurt, la care s-a raspandit COVID-19

Autoritatile germane incearca sa identifice toate persoanele care au participat in aceasta luna la o slujba religioasa in Frankfurt, in urma careia peste 107 persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronvirus, transmite Reuters.

Peste 40 de persoane infectate cu coronavirus, dupa ce au participat la o slujba religioasa

Peste 40 de persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus dupa ce au fost prezenti la o slujba religioasa din Frankfurt, la inceputul acestei luni, a declarat sambata seful departamentului de Sanatate al orasului.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )