Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cand incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020

B1 B1,
Cand incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020

Mai sunt cateva saptamani si Romania va avea din nou alegeri. in pofida numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis spun ca alegerile. continuă pe B1

Regulile pe care trebuie sa le respecte partidele politice in campania electorala pentru alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie 2020 si, la fel ca alegerile locale, se vor desfasura intr-un context dificil cauzat de pandemia de coronavirus, prin urmare si regulile pe care partidele.

Ionel Danca anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea.

Partidul care a castigat cele mai multe scaune de senatori si deputati la alegerile parlamentare din 2016

Alegerile parlamentare din acest an sunt programate pentru data de 6 decembrie. in acest moment inca exista discutii cu privire la posibilitatea ca acestea sa nu aiba loc in contextul pandemiei de coronavirus.

Cati romani au drept de vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Guvernul PNL condus de catre Ludovic Orban a stabilit data alegerilor parlamentare, pentru 6 decembrie 2020. Decizia a fost contestata de liderii opozitiei, printre care s-au numarat Marcel Ciolacu si Calin.

Surse: Lista PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Varianta finala

Lista candidatilor PSD pentru alegerile parlamentare de la Bucuresti a fost finalizata si a fost obtinuta de Antena 3.

SUA au atins noi recorduri privind numarul de imbolnaviri Covid-19. Trump, depistat pozitiv, isi reia campania electorala

Numarul noilor cazuri de Covid-19 inregistrate in SUA au atins vineri un record al ultimelor doua luni, cu peste 58. 000 de infectii, potrivit unei analize Reuters. in acest context si in pofida faptului ca el insusi a contractat boala, presedintele Donald Trump isi va relua sambata campania electorala in vederea alegerilor din 3 noiembrie.

Cum afli sectia la care esti arondat pentru a vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Alegerile parlamentare din acest an sunt programate pentru data de 6 decembrie. in acest moment inca exista discutii cu privire la posibilitatea ca acestea sa nu aiba loc in contextul pandemiei de coronavirus, i.

Alexandru Rafila deschide lista PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor

Reputatul medic Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor, din partea Partidului Social Democrat PSD), au confirmat surse din PSD pentru antena3. ro.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu nu candideaza la alegerile parlamentare

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, exclude posibilitatea de a candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie, sustin surse din MAE pentru Adevarul. in spatiul public au aparut zvonuri despre o posibila candidatura a lui Bogdan Aurescu pe listele PNL.

Ciolos: Listele candidatilor USR PLUS la alegerile parlamentare vor fi definitivate saptamana viitoare

Alianta USR PLUS va definitiva listele pentru alegerile parlamentare in cursul saptamanii viitoare, a declarat, sambata, la Brasov, europarlamentarul Dacian Ciolos, care a mentionat ca listele nu sunt decise la nivel central, de sefii celor doua partide, candidatii nefiind pusi cu mana intr-un birou, ci sunt rezultatul unui proces intern de selectie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )