Libnet.ro
UNICEF

07:16

Surse: Lista PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Varianta finala

Antena3 Antena3,
Surse: Lista PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Varianta finala

Lista candidatilor PSD pentru alegerile parlamentare de la Bucuresti a fost finalizata si a fost obtinuta de Antena 3. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila deschide lista PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor

Reputatul medic Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor, din partea Partidului Social Democrat PSD), au confirmat surse din PSD pentru antena3. ro.

Cand incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020

Mai sunt cateva saptamani si Romania va avea din nou alegeri. in pofida numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis spun ca alegerile.

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti (surse)

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Ionel Danca anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, anunta ca va candida la alegerile parlamentare din Vrancea.

Serban Nicolae nu mai are loc pe lista PSD pentru Bucuresti. Numele de pe pozitiile eligibile de senatori si deputati, discutate de social-democrati

Social-democratii mizeaza sa obtina la alegerile parlamentare in Bucuresti 4 senatori si 8-9 mandate de deputati. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca intre numele de pe listele discutate se regasesc pe langa Gabriela Firea si Alexandru Rafila, fostii primari de la sectoarele 1 si 5, Dan Tudorache si Daniel Florea, precum si avocatul Gheorghe Piperea. Serban Nicolae, unul dintre artizanii celor mai nocive modificari ale legilor din domeniul juridic, nu si-a mai gasit un loc la Bucuresti. La fel si Ecaterina Andronescu. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Cum afli sectia la care esti arondat pentru a vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Alegerile parlamentare din acest an sunt programate pentru data de 6 decembrie. in acest moment inca exista discutii cu privire la posibilitatea ca acestea sa nu aiba loc in contextul pandemiei de coronavirus, i.

Cati romani au drept de vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Guvernul PNL condus de catre Ludovic Orban a stabilit data alegerilor parlamentare, pentru 6 decembrie 2020. Decizia a fost contestata de liderii opozitiei, printre care s-au numarat Marcel Ciolacu si Calin.

Regulile pe care trebuie sa le respecte partidele politice in campania electorala pentru alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie 2020 si, la fel ca alegerile locale, se vor desfasura intr-un context dificil cauzat de pandemia de coronavirus, prin urmare si regulile pe care partidele.

Partidul care a castigat cele mai multe scaune de senatori si deputati la alegerile parlamentare din 2016

Alegerile parlamentare din acest an sunt programate pentru data de 6 decembrie. in acest moment inca exista discutii cu privire la posibilitatea ca acestea sa nu aiba loc in contextul pandemiei de coronavirus.

Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament

Conducerea PSD centralizeaza saptamana aceasta propunerile din partea organizatiilor pentru lista la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca parlamentarii controversati ai PSD si care au stat alaturi de Liviu Dragnea nu vor mai prinde un loc in Parlament. Pe lista neagra se afla nume ca Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Carmen Dan si Iulian Iancu. De asemenea, baronul de Vrancea Marian Oprisan este tras pe tusa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )