Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cand incepe Vocea Romaniei, sezonul 9, la PRO TV. Horia Brenciu nu e singura surpriza a show-ului

Playtech Playtech,
Cand incepe Vocea Romaniei, sezonul 9, la PRO TV. Horia Brenciu nu e singura surpriza a show-ului

Vocea Romaniei, emisiunea de la PRO TV care se bucura din plin de sustinerea publicului, se pregateste pentru sezonul cu numarul 9. Printre schimbarile care se anunta, in acest sezon, se regaseste si un nou antrenor in echipa show-ului. Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei, insa aceasta nu este singura surpriza de care telespectatorii vor . continuă pe Playtech

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. Ministerul Educatiei a hotarat cand vor incepe cursurile anul acesta. Decizia va fi validata de Daniel Breaz

Structura anului scolar 2019-2020. Anul scolar 2019-202 va incepe pe 9 septembrie si nu cu o saptamana mai tarziu, asa cum i-a cerut premierul Dancila fostului ministru al.

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. O noua razgandire in privinta datei de incepere a anului scolar

Structura anului scolar 2019-2020. O noua rasturnare de situatie in cazul datei la care va incepe noul an scolar. Dupa ce premierul Viorica Dancila a cerut ca anul scolar sa inceapa.

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. O noua rasturnare de situatie in privinta datei de incepe a anului scolar

Structura anului scolar 2019-2020. O noua rasturnare de situatie in cazul datei la care va incepe noul an scolar. Dupa ce premierul Viorica Dancila a cerut ca anul scolar sa inceapa.

Propunerea Vioricai Dancila, respinsa. Cand incepe anul scolar 2019 2020

Propunerea premierului Viorica Dancila de a incepe scoala pe 16 septembrie a fost respinsa. in cadrul comisiei care a avut astazi, la Ministerul Educatiei, la care au luat parte inspectori si reprezentanti ai parintilor, s-a decis data la care va incepe noul an scolar. inceperea scolii nu se amana cu o saptamana Scoala nu va .

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019-2020. Decizie de ultima ora luata la Minister

Structura anului scolar 2019-2020. Scoala va incepe in acest an pe 9 septembrie si nu o saptamana mai tarziu, asa cum i-a cerut premierul Viorica Dancila fostului ministru al.

CAND iNCEPE SCOALA. Structura anului scolar 2019 - 2020. Anuntul facut de ministrul Turismului

Structura anului scolar 2019 - 2020. Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat miercuri, la Constanta, referitor la stabilirea datei de incepere a noului an scolar, ca trebuie gasita.

Cand incepe US Open 2019, ultimul turneu de Grand Slam din acest an

Turneele ATP sunt cele la care joaca baietii, si turneele WTA de tenis sunt cele la care participa fetele. Turnee de Grand Slam sunt turneele cele mai puternice in care castigatorul primeste 2. 000 de puncte in clasamentul ATP. Exista 4 astfel de turnee Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open). Openul American este ultimul turneu .

Cand incepe scoala. Ce s-a intamplat cu cererea lui Dancila de prelungire a vacantei de vara

Luni s-a decis data de la care va incepe scoala dupa ce Viorica Dancila i-a cerut saptamana trecuta fostului ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor pana pe 16 septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )