Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cand joaca Simona Halep primul meci la simplu, in Dubai. Data si ora partidei cu Ons Jabeur (45 WTA)

Playtech Playtech,
Cand joaca Simona Halep primul meci la simplu, in Dubai. Data si ora partidei cu Ons Jabeur (45 WTA)

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cand joaca Simona Halep primul . continuă pe Playtech

Simona Halep, eliminata de la Dubai. Romanca avea planuri mari pentru acest turneu

Desi era intr-o forma de invidiat, din punct de vedere fizic, a participat la turneul de tenis din Dubai, insa fara noroc, fiind eliminata. Sportiva a facut pereche cu nemtoaica Julia Georges. Cele doua au pierdut in fata grupului format din Makoto Ninomiya si Zhaoxuan Yang. Perechea asiatica s-a impus in doua seturi, in mai .

WTA Dubai: Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, una in care Simona Halep va debuta la competitia de categorie Premier. Halep vs Ons Jabeur va fi al patrulea meci de pe arena centrala.

Cine sunt posibilele adversare ale Simonei Halep in turneul din Dubai. Ce a declarat inainte de primul meci

Simona Halep a plecat vineri in Dubai, unde va participa la primul turneu, dupa Australian Open 2020, cand a fost invinsa de Garbine Muguruza, chiar in semifinale. Sportiva din Romania a declarat ca este increzatoare, mai ales ca o leaga amintiri foarte frumoase de turneul din Dubai. Simona Halep a plecat plina de sperante la .

Simona Halep si-a aflat traseul in turneul de la Dubai. Kim Clijsters marcheaza revenirea cu un meci tare in primul tur

Simona Halep si-a aflat traseul virtual spre un posibil al doilea titlu al carierei la Dubai. Tragerea la sorti a tabloului principal a avut loc sambata dimineata si a generat un meci tare pentru belgianca Kim Clijsters, aflata la prima sa aparitie in competitie dupa o pauza de mai bine de sapte ani.

WTA Dubai: Kim Clijsters, antrenament cu Simona Halep inainte de revenirea in circuit

Simona Halep s-a antrenat cu belgianca Kim Clijsters, jucatoare care revine in activitate la 36 de ani, la turneul de categorie Premier de la Dubai. Benficiara a unui wild card, Clijsters va juca luni primul meci dupa aproape sapte ani si jumatate cu spaniola Garbine Muguruza, locul 16 WTA si cap de serie numarul 9.

Ce sanse are Simona Halep la Dubai, la simplu. Cine va fi prima ei adversara din Tunisia

Luni s-au disputat primele meciuri din tabloul principal al turneului de la Dubai, acolo unde Simona Halep e cap de serie numarul 1. Reamintim ca Kim Clijsters a revenit pe teren dupa o pauza de opt ani si nu s-a descurcat rau. De asemenea, Ons Jabeur, sfertfinalista de la Australian Open a invins-o pe Alison Riske .

Simona Halep joaca si dublu in Dubai

Jucatoarea Simona Halep s-a inscris si in proba de dublu a turneului de la Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Simona Halep a fost invinsa categoric in primul tur la Dubai, in proba de dublu

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Simona Halep si germanca Julia Goerges a fost invinsa fara drept de apel de cuplul Makoto Ninomiya Japonia)Zhaoxuan Yang China) cu 6-2, 6-1, luni, in prima runda din proba de dublu a turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 670 dolari. Ninomiya si Yang s-au impus in doar 51 de minute de joc.

Simona Halep si-a linistit fanii la plecarea spre Dubai: Nu ma gandesc la retragere

Simona Halep a plecat, vineri, spre Dubai, acolo unde, saptamana viitoare, va juca primul sau turneu dupa Australian Open. Romanca a plecat fara preparator fizic, dupa ce a renuntat, chiar inaintea primului Grand Slam al anului, la cel mai vechi om din staff-ul sau, Teo Cercel.

Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc pentru turneul din Dubai. Sportiva a explicat tot

Simona Halep este intr-o forma de invidiat, drept pentru care a decis sa participe la unul dintre cele mai importante turnee de tenis de la inceputul acestui an, ce va avea loc in Dubai. Ce decizie a luat in privinta partenerului sau, Toni Iuruc? Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )