Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Playtech Playtech,
Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in . continuă pe Playtech

Wimbledon 2019. Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Wimbledon 2019. Jucatoarea romana de tenisSimona Halep, cap de serie numarul sapte, o va infrunta pe belarusa Aleksandra Sasnovici in prima runda a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Veste proasta pentru Simona Halep inainte de Wimbledon. Eliminare dramatica in semifinale

Simona Halep si Raluca Olaru au fost eliminate dramatic in proba de dublu a semifinalei de la Eastbourne. Constanteanca si-a aflat azi adversara din primul tur la Wimbledon, iar vestea proasta este ca ar putea intalni adversare de top in drumul spre finala acestui turneu. Simona Halep si Raluca Olaru, eliminate in semifinale la Eastbourne .

livetennis.com: Halep, test dur inca din prima runda Totul despre adversara Simonei din primul meci la Wimbledon

Simona Halep va avea parte de un meci complicat in primul tur al celui de al treilea turneu de Mare Slem al anului, cel de la Wimbledon.

Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich se va disputa la ora 15:00

Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, debuteaza luni. Simona Halep o va intalni in primul tur pe Aliaksandra Sasnovich Belarus, 37 WTA). Primul meci direct dintre cele doua jucatoare a fost programat primul pe Terenul 1 de la All England Club si va incepe de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot luni, Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu Jessica Pegula, iar Marius Copil se va duela cu Guido Pella.

Simona Halep joaca luni la Wimbledon

Fosta lidera mondiala Simona Halep va debuta la Wimbledon chiar in prima zi a competitiei de la All England Crocket Club.

Wimbledon: Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur - Simona Halep, duel cu Aliaksandra Sasnovich

Jucatoarele din Romania si-au aflat vineri adversarele din primul tur de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul 7, Simona Halep va debuta impotriva Aliaksandrei Sasnovich Belarus, 37 WTA). Daca va trece de primul tur, fostul lider mondial o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Mihaela Buzarnescu 47 WTA) si Jessica Pegula SUA, 74 WTA).

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Wimbledon

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor principale de concurs de la Wimbledon, acolo unde Simona Halep este favorita numarul 7.

Tennis World USA: Simona Halep ar putea castiga titlul la Wimbledon

Chiar daca nu a impresionat la Eastbourne, unde a fost eliminata in sferturi, Simona Halep e vazuta printre favorite de a se impune la Wimbledon,.

FOTO Simona Halep si Darren Cahill, impreuna la Wimbledon

Pe aleile de la All England Club, Simona Halep a avut parte de o reintalnire cu antrenorul ei favorit, Darren Cahill,.

Simona Halep pierde cu Angelique Kerber, in minimum de seturi, si paraseste WTA Eastbourne inca din sferturi! Misiune complicata la Wimbledon pentru sportiva noastra

Simona Halep 7 WTA) a pierdut sfertul de finala cu Angelique Kerber 5 WTA), 6-4 6-3, la WTA Eastbourne, aratandu-si inca o data slabiciunile pe iarba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )