Libnet.ro
UNICEF

00:07

Wimbledon 2019. Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Wimbledon 2019. Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Wimbledon 2019. Jucatoarea romana de tenisSimona Halep, cap de serie numarul sapte, o va infrunta pe belarusa Aleksandra Sasnovici in prima runda a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al. continuă pe Antena3

Wimbledon: Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur - Simona Halep, duel cu Aliaksandra Sasnovich

Jucatoarele din Romania si-au aflat vineri adversarele din primul tur de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul 7, Simona Halep va debuta impotriva Aliaksandrei Sasnovich Belarus, 37 WTA). Daca va trece de primul tur, fostul lider mondial o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Mihaela Buzarnescu 47 WTA) si Jessica Pegula SUA, 74 WTA).

Cinci retrageri de pe tabloul principal de la Eastbourne. De cine a scapat Simona Halep la turneul din Anglia

Simona Halep va debuta direct in turul secund al turneului de la Eastbourne turneu de la care s-au anuntat cinci retrageri.

Veste proasta pentru Simona Halep inainte de Wimbledon. Eliminare dramatica in semifinale

Simona Halep si Raluca Olaru au fost eliminate dramatic in proba de dublu a semifinalei de la Eastbourne. Constanteanca si-a aflat azi adversara din primul tur la Wimbledon, iar vestea proasta este ca ar putea intalni adversare de top in drumul spre finala acestui turneu. Simona Halep si Raluca Olaru, eliminate in semifinale la Eastbourne .

WTA Eastbourne: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep Raluca Olaru continua parcursul bun la Eastbourne. Dupa ce au trecut in primul tur de principalele favorite, romancele au invins in sferturi echipa Alicja RosolskaZhaoxuan Yang PoloniaChina), scor 2-6, 6-0, 10-4 si s-au calificat in penultimul act al competitiei. Meciul a durat o ora si doua minute.

Simona Halep o spulbera pe Su-Wei Hsieh in primul tur la Eastbourne

Simona Halep isi incepe sezonul pe iarba direct in turul doi la turneul de la Eastbourne.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Wimbledon

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor principale de concurs de la Wimbledon, acolo unde Simona Halep este favorita numarul 7.

Wimbledon: Simona Halep, desemnata cap de serie numarul 7; Roger Federer, al doilea favorit, peste Rafael Nadal

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat miercuri lista capilor de serie pentru competitia care se va desfasura in perioada 1-14 iulie. Romania are o singura reprezentanta in randul capilor de serie pe tabloul de simplu feminin, Simona Halep urmand sa fie favorita numarul 7. Pe tabloul de simplu masculin, Roger Federer 3 ATP) a fost desemnat al doilea favorit, dupa sarbul Novak Djokovic 1 ATP), dar inaintea lui Rafael Nadal 2 ATP), cap de serie numarul 3.

Wimbledon: Alexandra Cadantu, invinsa in primul tur al calificarilor

Alexandra Cadantu 205 WTA) a fost eliminata, marti, in primul tur al calificarilor de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, incurajari pentru nationala Under 21 a Romaniei: Sa fie seriosi, concentrati si sa lupte pentru fiecare meci pe care il joaca

Romania U21 va disputa, joi, semifinala Campionatului European din Italia si San Marino, contra Germaniei U21, iar printre cei care si-au aratat sustinerea pentru tricolorii pregatiti de Mirel Radoi se numara si Simona Halep 7 WTA).

Simona Halep joaca miercuri si la simplu, si la dublu la Eastbourne. De la ce ore incep meciurile

Simona Halep va juca, miercuri, si pe tabloul de simplu si pe cel de dublu la turneul de la Eastbourne, cu premii de 684. 080 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )