Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cand joaca Simona Halep cu Yulia Putintseva. Programul anuntat pentru sambata la AO

Online Sport Online Sport,
Cand joaca Simona Halep cu Yulia Putintseva. Programul anuntat pentru sambata la AO

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de sambata, cand pe teren se va afla si Simona Halep pentru meciul cu Yulia Putintseva din turul al 3-lea. continuă pe Online Sport

Australian Open: Cand se va juca meciul Simona Halep vs Yulia Putintseva

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep o va intalni in turul trei de la Melbourne pe Yulia Putintseva 38 WTA). Organizatorii australieni au anuntat ora la care va avea loc confruntarea se va disputa sambata, pe Rod Laver Arena).

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open: Adversara din turul III al romancei are o reputatie din a provoca scandal pe terenul de tenis (FOTO, VIDEO)

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open. Simona Halep se va duela duminica, de la ora 3:30 in Romania, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open cu kazaca Yulia Putinseva pentru un loc.

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Australian Open: Yulia Putintseva, adversara Simonei Halep A invins-o pe semifinalista din 2019

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Yulia Putintseva Kazahstan, 38 WTA), in turul al treilea de la Australian Open. Jucatoarea de 25 de ani a eliminat-o din competitie pe americanca Danielle Rose Collins 25 WTA), cea care la editia de anul trecut a ajuns pana in semifinale.

Halep si-a analizat urmatoarea adversara la Melbourne: Ce a remarcat despre Yulia Putintseva

Simona Halep 3 WTA) e la o victorie distanta de a-si egala rezultatul de anul trecut la Australian Open, atingerea optimilor.

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

Simona Halep joaca, la 10.00, in turul II de la Australian Open. Toate datele relevante, inainte de partida cu mai putin cunoscuta Harriet Dart

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, evolueaza in turul II de la Australian Open, joi dimineata, la ora 10. 00, in direct pe Eurosport 1, in compania britanicei Harriet Dart, locul 173 WTA. Harriet Dart a.

FedCup: Dupa Simona Halep, inca o jucatoare importanta nu va juca contra Rusiei

Pana la duelul cu Rusia din play-off-ul FedCup nu a mai ramas mult timp, iar dupa ce Simona Halep a anuntat ca nu va juca Olimpiada este prioritatea ei pentru 2020) a venit randul unei alte jucatoare importante pentru echipa Romaniei sa decline convocarea pentru confruntarea de la Cluj-Napoca.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Harriet Dart, in turul 2 la Australian Open

Simona Halep locul 3 WTA) Harriet Dart locul 173 WTA) este duelul din turul 2 la Austrlian Open. Meciul este programat joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00 si este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Simona Halep Harriet Dart, .

Simona Halep a castigat meciul cu Jennifer Brady. Prima reactie a lui CTP: Victorie obtinuta greu

Simona Halep tocmai a trecut in turul doi la Australian Open, dupa un meci disputat cu Jennifer Brady. Simona a salvat trei mingi de set in primul act si a reusit sa revina si sa castige in tie-break. A doua runda a intalnirii a fost crunta pentru americanca, aceasta nemaireusind sa obtina decat un singur .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )