Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Harriet Dart, in turul 2 la Australian Open

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Simona Halep Harriet Dart, in turul 2 la Australian Open

Simona Halep locul 3 WTA) Harriet Dart locul 173 WTA) este duelul din turul 2 la Austrlian Open. Meciul este programat joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00 si este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Simona Halep Harriet Dart, . continuă pe Playtech

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: A fost stabilita ora de disputare a meciului din turul 2. Unde poate fi vazuta partida (FOTO, VIDEO)

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari.

Simona Halep, calificata in turul secund la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, s-a calificat in turul al doilea al Australian .

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

VIDEO Cine este adversara Simonei Halep - Nu a reusit pana acum sa patrunda in TOP 100 mondial - Cand va avea loc meciul

Harriet Dart este un nume care nu spune mare lucru pentru iubitorii tenisului din Romania, jucatoarea de 23 de ani aflandu-se la doar a doua prezenta pe tabloul principal de la Australian Open. Cu toate acestea, poate fi o jucatoare periculoasa daca nu i se acorda atentia cuvenita. Simona Halep vs Harriet Dart din turul doi de la Australian Open va avea loc joi, de la ora 10:00 ora Romaniei) urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport.

VIDEO Australian Open: Harriet Dart, adversara Simonei Halep in turul doi

Harriet Dart Marea Britanie, 173 WTA), jucatoare venita din calificari, va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea de la Australian Open. Britanica a invins-o in trei seturi pe japoneza Misaki Doi 82 WTA), scor 2-6, 6-4, 7-66), dupa doua ore si 49 de minute.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la Australian Open. Vom avea parte de un duel in premiera, joi dimineata

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari a produs o mare surpriza si a eliminat-o pe.

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady, in turul 1 la Australian Open. Ce probleme medicale a avut romancame medicale

Simona Halep Jennifer Brady Live Video, in turul 1 la Australian Open. Partida programata marti, 21 ianuarie, la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poat fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci. UPDATE: Simona .

Simona Halep a castigat meciul cu Jennifer Brady. Prima reactie a lui CTP: Victorie obtinuta greu

Simona Halep tocmai a trecut in turul doi la Australian Open, dupa un meci disputat cu Jennifer Brady. Simona a salvat trei mingi de set in primul act si a reusit sa revina si sa castige in tie-break. A doua runda a intalnirii a fost crunta pentru americanca, aceasta nemaireusind sa obtina decat un singur .

Simona Halep isi cunoaste adversara din turul 2 la Australian Open

La prima vedere Simona Halep va avea o misiune facila in turul 2, dupa ce in runda inaugurala a avut de lucru serios cu Jennifer Brady din Statele Unite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )