Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cand se lanseaza Samsung Galaxy Note 9: are data oficiala si specificatii

Playtech Playtech,
Cand se lanseaza Samsung Galaxy Note 9: are data oficiala si specificatii

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai asteptat smartphone din a doua jumatate de an, iar lansarea sa oficiala pare a fi iminenta. intr-o perioada in care oficialii sud coreeni nu mai fac la fel de multi bani din smartphone-uri ca in trecut, iar Galaxy S9 se vinde precum Galaxy S3, este evident ca Samsung []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 9 are o data oficiala de lansare: care sunt specificatiile

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai asteptat smartphone din a doua jumatate de an, iar lansarea sa oficiala pare a fi iminenta. intr-o perioada in care oficialii sud coreeni nu mai fac la fel de multi bani din smartphone-uri ca in trecut, iar Galaxy S9 se vinde precum Galaxy S3, este evident ca Samsung [].

Samsung Galaxy Note 9 apare in prima imagine neoficiala

Informatii si imagini despre telefonul Galaxy Note 9 s-au scurs pe internet in ultimele doua luni, dar nu stii exact ce este real si ce este speculatie. Acum, se pare ca avem o confirmare asupra modului in care va arata Samsung Galaxy Note 9, la fel ca Note 8. Imaginea cu noul telefon Samsung a [].

Samsung Galaxy S10 va avea cinci camere, dar fiecare cu un rost

Samsung Galaxy S10 va fi anuntat abia la inceputul lui 2019. E suficient timp pana atunci sa aflam diverse noutati pe care le pregatesc sud-coreenii. Fara indoiala, Samsung vrea ca viitorul telefon sa fie impresionant. Oamenii au fost dezamagiti de schimbarile minore pentru Galaxy S9, asa ca miza e mare. De aceea e cu atat [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )