Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand au luat nastere cele mai mari orase din lume

Playtech Playtech,
Cand au luat nastere cele mai mari orase din lume

Un videoclip de pe YouTube ne prezinta pe scurt procesul de urbanizare al planetei. Pamantul s-a schimbat extrem de mult in ultimele cinci milenii, iar unul dintre principalii factori care au determinat aceasta schimbare a fost urbanizarea. Pentru a intelege mai bine acest proces, cercetatorii au dat nastere unui proiect indraznet. Acestia au acumulat informatii []. continuă pe Playtech

Un robot a rezolvat unul dintre cele mai mari mistere ale biologiei in numai trei zile

O inteligenta artificiala a reusit sa creeze o teorie care ar putea explica unul dintre marile mistere din ziua de azi. Conform Wikipedia, platelmintii sauviermii lati sunto increngatura de viermi protostomieni acelomati, de tipul viermelui de galbeaza, sau al panglicilor, sau al unor viermi mai putin cunoscuti, ca planariile. Una dintre abilitatile cele mai interesante [].

Campionatul European al fanelor. Evenimentul sportiv este reprezentat la nivel inalt de cele mai frumoase femei din lume (FOTO)

Campionatul European nu inseamna doar fotbal, goluri sau bataie, inseamna si suporteri, nebunii frumosi din tribune. Mai exact, fanele din galerii. EURO este ocazia ca fiecare tara sa-si etaleze f.

Cele mai mari probleme cu care se confrunta turismul romanesc: principala nemultumire a hotelierilor autohtoni

Peste 40% din hotelierii din Romania considera ca turismul romanesc va avea o evolutie pozitiva in urmatorii cinci ani, in ciuda problemelor existente in industrie, arata un studiu realizat la inceput de sezon estival.

TOP cele mai mari agentii de turism: ce profit fac din vacantele romanilor in tara si in lume

Christian Tour, condusa de Marius Pandel, este cea mai mare agentie de turism dupa cifra de afaceri din 2015, in crestere de altfel fata de anul precendent, insa in ce priveste profitul net, Business Travel Turism conduce detasat la fel ca in 2014.

Cele mai grele momente din viata de parinte

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a.

Retelele de apa si canalizare, un lux pentru cele mai multe localitati din Baragan

Un raport al Prefecturii Ialomita scoate in evidenta starea deficitara a utilitatilor publice existente in judet. Cele mai multe probleme le impune reteaua de apa si canalizare, la care foarte putini oameni au acces.

Unul dintre cele mai grosolane falsuri din istoria Romaniei: cum a fost inventata de boieri istoria Moldovei

Unul dintre cele mai grosolane falsuri ale istoriei poporului roman a fost asa-numita Cronica lui Huru. Este vorba de o istorie a Moldovei si a originii poporului roman, inventata probabil de o familie boiereasca pentru a dovedi legatura romanilor cu daci si romanii.

Serial. Producatori romani pe plus: Povestea Cooperativei Tara mea, una dintre cele mai de succes afaceri din industrie

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania lanseaza timp de doua saptamani o provocare - Producatori romani pe plus. Veti putea citi, in aceasta sectiune, povestile unor antreprenori care au gasit calea catre succes. Avand in vedere contextul politic actual, in care se desfasoara evenimente care pot marca si reconfigura retail-ul romanesc, noua lege 321/2009 care reglementeaza activitatea marilor magazine poate avea un impact negativ asupra tuturor actorilor: producatori in special cei mici), consumatori si, nu in ultimul rand, comercianti. Campania isi propune sa exploreze relatia complexa producatori comercianti.

Top 10 cele mai importante functii din iOS 10

Cum era de asteptat, in cadrul WWDC 2016, oficialii Apple au anuntat cu surle si trambite noul sistem de operare pentru mobile iOS 10. Descris ca o versiune revolutionara de iOS de catre Tim Cook, iOS 10 introduce cateva schimbari foarte importante utilizatorilor de iDevice-uri. Pe langa o noua colectie de API-uri dedicata dezvoltatorilor [].

Zodiile care au cele mai mari sanse sa reziste o viata impreuna: nativii care formeaza una dintre cele mai puternice combinatii astrologice posibile

Cu totii am verificat macar o data in viata ce spun astrologii. Daca pentru o parte dintre noi horoscopul este doar un sfat general, multi oameni ii acorda o importanta deosebita. in functie de caracteristicile semnelor zodiacale, astrologii sunt de parere ca unele zodii sunt compatibile pentru o relatie de lunga durata, iar altele mai putin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )