Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cand va merge in Cuba Papa Francisc

România Liberă România Liberă,
Cand va merge in Cuba Papa Francisc

Vizita lui Papa Francisc in Cuba va avea loc in perioada 19-22 septembrie, a anuntat, luni, Conferinta Episcopilor Catolici din Cuba COCC), informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Papa Francisc si Raul Castro, fata-n fata la Vatican. Liderul cubanez i-a multumit Suveranului Pontif pentru rolul acestuia in restabilirea relatiei SUA-Cuba

Papa Francisc si Raul Castro s-au intalnit, duminica, in cadrul unei audiente private acordate liderului cubanez de Suveranul Pontif. Papa Francisc, de origine argentiniana, a jucat un rol-cheie in procesul de reapropiere diplomatica si economica dintre SUA si Cuba, scrie BBC.

Papa Francisc: Razboiul este o industrie a mortii

Papa Francisc a declarat, luni, in fata a aproximativ 7. 000 de copii de diverse nationalitati reuniti la Vatican, ca razboiul este o industrie a mortii, relateaza Euronews, conform Mediafax.

Papa Francisc: Razboiul este o industrie a mortii. Pacea trebuie construita in fiecare zi

Razboiul este o industrie a mortii, a declarat luni Papa Francisc intr-un discurs sustinut fata a aproximativ 7. 000 de copii de diverse nationalitati reuniti la Vatican. Pacea trebuie construita in fiecare.

Raul Castro s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican

Presedintele Cubei, Raul Castro, a fost primit duminica intr-o audienta privata la Papa Francisc, anunta Vaticanul, potrivit USA Today, conform Mediafax. intrevederea, cu un caracter strict privat, a.

Papa Francisc, in fata a circa 7.000 de copii: Pacea trebuie construita in fiecare zi. Razboiul este o industrie a mortii (VIDEO)

Pacea trebuie construita in fiecare zi, iar razboiul este o industrie a mortii, a afirmat Papa Fracisc in fata a aproximativ 7. 000 de copii de mai multe nationalitati, veniti la Vatican, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )