Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cand va merge metroul in Drumul Taberei? Ministrul Transporturilor spera ca in iunie - care e stadiul lucrarilor

Hotnews Hotnews,
 Cand va merge metroul in Drumul Taberei? Ministrul Transporturilor spera ca in iunie - care e stadiul lucrarilor

Lucrarile de automatizari si siguranta pentru Magistrala 5 de metrou Eroilor - Raul Doamnei au termen de incepere in luna aprilie, iar contractorul are la dispozitie 6-7-8 saptamani pentru finalizarea lor, in contextul in care automatizarea nu poate fi efectuata decat dupa finalizarea lucrarilor de structura, care nu sunt terminate, a declarat marti ministrul Transporturilor, Lucian Bode. continuă pe Hotnews

O noua data pentru terminarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei. Ce spune ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vine cu asigurari. Oficialul a dat, marti, o noua data pentru terminarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei. O noua data pentru terminarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marti ca metroul din Drumul Taberei va fi dat in folosinta in luna iunie a anului .

Metroul din Drumul Taberei, obiectiv strategic major pentru Guvernul Orban. Ministrul Transporturilor: Nu pot sa faca automatizarile pana cand nu se finalizeaza structura

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anuntat ca lucrarile de automatizari si siguranta pentru magistrala de metrou M5, tronsonul Eroilor-Raul Doamnei, au termen de incepere luna aprilie, iar constructorul.

Cand vei putea circula cu metroul pe Magistrala 5 din Drumul Taberei

Autoritatile vin din nou cu promisiuni legate de data oficiala din care vei putea circula pe linia de metrou Magistrala 5 din Drumul Taberei. De data aceasta, Ministerul Transporturilor spune ca.

E oficial: Metroul din Drumul Taberei va fi gata in iunie

Metroul din Drumul Taberei, celebru pentru amanarile succesive din ultimii ani, va fi gata in iunie.

LUCIAN BODE: Magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirma ca magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020. Stiu ca este un obiectiv mult intarziat, iar ultimul termen pe care mi l-ati transmis trebuie sa fie termenul final. Nu mai accept niciun alt termen sau alta scuza, in afara de iunie 2020, le-a transmis Bode celor implicati in realizarea proiectului, relateaza News. ro.

Ministrul Transporturilor: Aproximativ 18 milioane de euro ar fi valoarea investitiei pentru a construi o ruta alternativa pentru micul trafic la aglomeratia de pe Valea Prahovei

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat miercuri seara ca realizarea Autostrazii Comarnic-Brasov poate incepe in termen de doi-trei ani si ca pana atunci, pentru decongestionarea traficului de pe DN1, se poate lucra la rute alternative prin conectarea si modernizarea unor drumuri judetene.

Ce solutie propune Lucian Bode, ministrul Transporturilor, pentru evitarea ambuteiajelor de pe Valea Prahovei: in zona Azuga am identificat un drum forestier

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a propus, marti, cateva solutii temporare pentru a reduce fluxul sufocant de masini de pe DN 1 din zona Valea Prahovei pana la momentul in care autostrada Comarnic-Brasov.

Ministrul Transporturilor a gasit alternativa la Valea Prahovei: Tot Valea Prahovei

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a propus marti mai multe solutii temporare de reducere a blocajelor rutiere de pe DN1 din Valea Prahovei pana la finalizarea autostrazii Comarnic Brasov, printre care si folosirea unui drum forestier in zona Azuga.

Ministrul Transporturilor a gasit alternativa la Valea Prahovei: Tot Valea Prahovei. Bode: Am identificat un drum forestier in zona Azuga

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a propus marti mai multe solutii temporare de reducere a blocajelor rutiere de pe DN1 din Valea Prahovei pana la finalizarea autostrazii Comarnic Brasov, printre care si folosirea unui drum forestier in zona Azuga.

Ministrul Transporturilor: Finantarea in Parteneriat Public-Privat a Autostrazii Unirii nu este solutia corecta

Finantarea in Parteneriat Public-Privat PPP) a Autostrazii Unirii nu este solutia corecta, pentru ca trebuie intai finalizat studiul de fezabilitate pe fonduri europene si ulterior sa mergem catre instrumentele de finantare, a declarat, marti, la Radio Romania Actualitati, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )