Libnet.ro
UNICEF

13:15

Metroul din Drumul Taberei, obiectiv strategic major pentru Guvernul Orban. Ministrul Transporturilor: Nu pot sa faca automatizarile pana cand nu se finalizeaza structura

B1 B1,
Metroul din Drumul Taberei, obiectiv strategic major pentru Guvernul Orban. Ministrul Transporturilor: Nu pot sa faca automatizarile pana cand nu se finalizeaza structura

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anuntat ca lucrarile de automatizari si siguranta pentru magistrala de metrou M5, tronsonul Eroilor-Raul Doamnei, au termen de incepere luna aprilie, iar constructorul. continuă pe B1

O noua data pentru terminarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei. Ce spune ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vine cu asigurari. Oficialul a dat, marti, o noua data pentru terminarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei. O noua data pentru terminarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marti ca metroul din Drumul Taberei va fi dat in folosinta in luna iunie a anului .

E oficial: Metroul din Drumul Taberei va fi gata in iunie

Metroul din Drumul Taberei, celebru pentru amanarile succesive din ultimii ani, va fi gata in iunie.

Cand vei putea circula cu metroul pe Magistrala 5 din Drumul Taberei

Autoritatile vin din nou cu promisiuni legate de data oficiala din care vei putea circula pe linia de metrou Magistrala 5 din Drumul Taberei. De data aceasta, Ministerul Transporturilor spune ca.

Cand va merge metroul in Drumul Taberei? Ministrul Transporturilor spera ca in iunie - care e stadiul lucrarilor

Lucrarile de automatizari si siguranta pentru Magistrala 5 de metrou Eroilor - Raul Doamnei au termen de incepere in luna aprilie, iar contractorul are la dispozitie 6-7-8 saptamani pentru finalizarea lor, in contextul in care automatizarea nu poate fi efectuata decat dupa finalizarea lucrarilor de structura, care nu sunt terminate, a declarat marti ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

LUCIAN BODE: Magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirma ca magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020. Stiu ca este un obiectiv mult intarziat, iar ultimul termen pe care mi l-ati transmis trebuie sa fie termenul final. Nu mai accept niciun alt termen sau alta scuza, in afara de iunie 2020, le-a transmis Bode celor implicati in realizarea proiectului, relateaza News. ro.

Utile: Aceste cifre iti arata haosul si aglomeratia de la metroul din Bucuresti; Hameiul este un somnifer excelent

De unde a aparut Ziua indragostitilor? Descopera care este originea sarbatorii iubirii. Alimentul minune din frigider. Scade colesterolul, previne osteoporoza si accidentul vascular.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )