Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cand ar fi murit jurnalista Cristina Topescu. Cauza este inca necunoscuta

Adevărul Adevărul,
Cand ar fi murit jurnalista Cristina Topescu. Cauza este inca necunoscuta

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani, fiind descoperita in urma apelului la 112 al unei prietene. Vedeta avea perioade cand nu dadea niciun semn apropiatilor. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA A murit jurnalista Cristina Topescu

Jurnalista Cristina Topescu a murit, ea fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni, au precizat pentru Mediafax surse din politie. Urmeaza sa fie efectuata o expertiza. Cristina Topescu avea 59 de ani.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Ministrul de Interne: Echipa de criminalisti isi va face datoria cu minutiozitate si profesionalism. Luni cred ca vom putea sa aflam exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Reputata jurnalista Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara in locuinta sa din Otopeni dupa ce autoritatile au fost alertate de o vecina care a afirmat ca nu o mai vazuse de trei.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. in casa jurnalistei au fost gasiti si trei caini morti (VIDEO)

Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa ce o vecina a alertat autoritatile,.

Cand a murit, de fapt, Cristina Topescu. Detalii tulburatoare dezvaluite de Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

Cristina Topescu a murit. Ce tine acasa jurnalista. in casa mea, e cu mine tot timpul

Jurnalista Cristina Topescu a murit, au confirmat surse din apropierea familiei. Aceasta a fost gasita decedata in locuinta ei din Otopeni.

Cristina Topescu a murit. Ce tinea acasa jurnalista. in casa mea, e cu mine tot timpul

Jurnalista Cristina Topescu a murit, au confirmat surse din apropierea familiei. Aceasta a fost gasita decedata in locuinta ei din Otopeni.

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Jurnalista a fost gasita decedata in casa, dupa trei saptamani (VIDEO)

Doliu in lumea presei romanesti! Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )