Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Playtech Playtech,
Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese . continuă pe Playtech

Noi detalii despre MOARTEA Cristinei Topescu! ULTIMA iNREGISTRARE AUDIO arunca totul in aer: ASTA MA OMOARA CU ZILE!

Noi detalii socante ies la iveala in legatura cu ultimele clipe traite de Cristina Topescu, gasita fara suflare in locuinta sa duminica noaptea.

Ultima imagine cu Cristina Topescu in viata. Ce au observat prietenii de pe retelele de socializare

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare pe data de 12 ianuarie 2020. Prezentatoarea nu mai fusese vazuta de trei saptamani, iar o vecina a fost cea care a intervenit si a alertat autoritatile. Ultima imagine postata de aceasta pe retelele sociale coincide cu data semnalata si politistilor. Jurnalista a decedat la varsta de 59 .

Jurnalista Mari Jeanne Ion acuza Antena 3 ca a trunchiat o inregistrare audio a Cristinei Topescu: Asta e manipulare! Sa va fie rusine!

Jurnalista si producatoarea Mari Jeanne Ion a criticat televiziunea Antena 3 pentru faptul ca a difuzat o inregistrare vocala trunchiata cu jurnalista Cristina Topescu.

Cristina Topescu, apel disperat inainte sa moara: Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir

Cristina Topescu a fost gasita moarta, duminica seara, in locuinta ei din Otopeni. Jurnalista a murit la varsta de 59 de ani.

CUTREMURATOR! Cristina Topescu, ABANDONATA la morga! Ce se va intampla cu trupul jurnalistei, daca NIMENI nu se va ocupa de funeralii

Vestea mortii Cristinei Topescu a cutremurat Romania. FOTO) Potrivitspynews. ro, autopsia si documentele emis.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Cristina Topescu a murit. Ultima postare pusa de fosta prezentatoare de televiziune

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune din Romania era fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara. Iau un somnifer puternic, nu stiu cat mai rezist

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Topescu, inainte sa moara. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data in care si-a dat ultima suflare? Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

ULTIMA ORA A murit jurnalista Cristina Topescu

Jurnalista Cristina Topescu a murit, ea fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni, au precizat pentru Mediafax surse din politie. Urmeaza sa fie efectuata o expertiza. Cristina Topescu avea 59 de ani.

Decizie de ultima ora: Cristina Topescu va fi incinerata miercuri

Cristina Topescu ar urma sa fie incinerata miercuri, 15 ianuarie, potrivit surselor Antena 3. De asemenea, va fi oficializata si o slujba la Crematoriul Uman.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )