Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand oamenii cei mai puternici ai planetei se intalnesc, POZA lor spune mai mult decat 1000 de cuvinte

Antena3 Antena3,
Cand oamenii cei mai puternici ai planetei se intalnesc, POZA lor spune mai mult decat 1000 de cuvinte

Se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, dar o poza cu cei mai puternici oameni ai planetei, care tocmai terminasera de discutat problemele cele mai spinoase ale lumii, valoreaza mult mai. continuă pe Antena3

Seful Toyota, unul dintre cei mai prost platiti CEO din industria auto

Directorul general al Toyota, Akio Toyoda, nepotul fondatorului companiei, a primit anul trecut o crestere cu 35% a compensatiei financiare, la 184 milioane yeni 1,9 milioane de dolari), dar ramane unul dintre cei mai prost platiti executivi din.

Despre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, la Panorama

Cine sunt cei mai mari duhovnici ai Romaniei, minunile, invataturile si indemnurile lor. Ce face fiul filosofului Constantin Noica si de ce se strang mii de oameni in jurul lui, afla sambata seara, la.

TOP: tarile care pompeaza cei mai multi bani in sanatate

Pretul este ceea ce ai platit. Valoarea este ceea ce primesti. Cuvintele lui Warren Buffett ne vin in minte cand ne uitam la pretul pe care il platesc oamenii din diferite tari pentru sanatate. 7 din cele 34 de tari member OECD au cele.

FOTO Imagini impresionante cu cei mai frumosi arbori ai lumii

Mama natura este cu adevarat surprinzatoare. Asta pare sa reiasa si din imaginile surprinse de fotografi de peste tot din lume, care au imortalizat cateva dintre cele mai spectaculoase privelisti cu pomi.

ACCIDENT MUNTENEGRU. MAE: Romanii cei mai grav raniti, adusi primii in tara.

Primele victime ale accidentului din Muntenegru repatriate vor fi cele mai grav ranite, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Al doilea transport va aduce romanii a caror stare este stabila, iar cea de-a treia aeronava va repatria corpurile neinsufletite ale romanilor decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul accidentului, potrivit informatiilor transmise de celula de criza MAE. Citeste si .

REVISTA PRESEI Cine sunt cei mai bogati ministri din Guvernul Leanca

Pana acum cinci ministri, printre care si premierul Iurie Leanca, si-au declarat venituri mai mari de un milion de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )