Libnet.ro
UNICEF

13:15

FOTO Imagini impresionante cu cei mai frumosi arbori ai lumii

Adevărul Adevărul,
FOTO Imagini impresionante cu cei mai frumosi arbori ai lumii

Mama natura este cu adevarat surprinzatoare. Asta pare sa reiasa si din imaginile surprinse de fotografi de peste tot din lume, care au imortalizat cateva dintre cele mai spectaculoase privelisti cu pomi. continuă pe Adevărul

Ea l-a cucerit pe unul dintre cei mai doriti cantareti ai lumii

A reusit sa puna mana pe unul dintre barbatii doriti ai lumii, iar acum arata ce a ajutat-o sa.

Cand oamenii cei mai puternici ai planetei se intalnesc, POZA lor spune mai mult decat 1000 de cuvinte

Se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, dar o poza cu cei mai puternici oameni ai planetei, care tocmai terminasera de discutat problemele cele mai spinoase ale lumii, valoreaza mult mai.

Seful Toyota, unul dintre cei mai prost platiti CEO din industria auto

Directorul general al Toyota, Akio Toyoda, nepotul fondatorului companiei, a primit anul trecut o crestere cu 35% a compensatiei financiare, la 184 milioane yeni 1,9 milioane de dolari), dar ramane unul dintre cei mai prost platiti executivi din.

Despre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, la Panorama

Cine sunt cei mai mari duhovnici ai Romaniei, minunile, invataturile si indemnurile lor. Ce face fiul filosofului Constantin Noica si de ce se strang mii de oameni in jurul lui, afla sambata seara, la.

FOTO. IMAGINI SPECTACULOASE lansate de National Geographic la implinirea a 125 de ani.

Cu ocazia aniversarii a 125 de ani de existenta a revistei National Geographic, editorii publicatiei au decis sa scoata la lumina o serie de imagini ce nu au fost publicate niciodata pana acum, informeaza Daily Mail. Proiectul de lansare a imaginilor din arhivele National Geographic poarta numele FOUND si a presupus formarea unei echipe de specialisti care sa selecteze cele mai reusite fotografii dintr-o arhiva de peste 11. 5 de milioane de imagini. Printre fotografiile alese de catre .

FOTO. Imagini dramatice cu ACCIDENTUL din MUNTENEGRU.

Duminca, un autocar cu turisti s-a prabusit intr-o prapastie de 30 de metri, in Muntenegru. Accidentul s-a soldat cu 18 romani morti si 29 de raniti, dintre care sapte aflati la terapie intensiva. Soferul a pierdut controlul volanului dupa ce a intrat in viteza intr-o curba periculoasa. Marti, doua avioane militare vor repatria ranitii, iar Guvernul a decis sa decreteze ziua de miercuri, zi de doliu national. Click in galeria de mai sus pentru a vedea imaginile dramatice cu accidentul din .

FOTO VIDEO Premiantii celui mai mare festival de carte din Transilvania

Jurnalistii Tiberiu Farcas si Bogdan Stanciu, sociologul Vasile S. Dancu, academicianul Ioan-Arel Pop si prorectorul Ioan Bolovan, scriitorii Florina Ilis si Horia Badescu, dar si graficianul Octavian Bour sunt cativa dintre cei carora li s-au acordat un premiu, sambata seara, in cadrul Festivalului de Carte Transilvania.

ACCIDENT MUNTENEGRU. MAE: Romanii cei mai grav raniti, adusi primii in tara.

Primele victime ale accidentului din Muntenegru repatriate vor fi cele mai grav ranite, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Al doilea transport va aduce romanii a caror stare este stabila, iar cea de-a treia aeronava va repatria corpurile neinsufletite ale romanilor decedati, precum si bunurile si valorile personale ale acestora, care au putut fi recuperate de la locul accidentului, potrivit informatiilor transmise de celula de criza MAE. Citeste si .

REVISTA PRESEI Cine sunt cei mai bogati ministri din Guvernul Leanca

Pana acum cinci ministri, printre care si premierul Iurie Leanca, si-au declarat venituri mai mari de un milion de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )