Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Playtech Playtech,
Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va []. continuă pe Playtech

Eveniment inedit la Alba Iulia dedicat Centenarului Marii Uniri: cel mai mare numar 100 pentru Cartea Recordurilor

Un inedit eveniment de celebrare a Centenarului Marii Uniri este pregatit la Alba Iulia. Este vorba despre cel mai mare numar 100, care ar urma sa intre in Cartea recordurilor.

Cel mai mare lant de hipermaketuri traditionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Tendinta de extindere a afacerilor de comert traditional de a se extinde in online continua: cel mai mare lant de hipermarketuri din lume, Walmart, investeste 16 miliarde de dolari in marketplace-ul Flipkart, pentru a ataca astfel pozitiile Amazon, liderul mondial in e-commerce.

Cel mai mare lant de hipermaketuri conventionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Tendinta de extindere a afacerilor de comert conventional de a se extinde in online continua: cel mai mare lant de hipermarketuri din lume, Walmart, investeste 16 miliarde de dolari in marketplace-ul Flipkart, pentru a ataca astfel pozitiile Amazon, liderul mondial in e-commerce.

Citu: Dragnea si Valcov au fost de acord in 2014 cu stergerea datoriei KazMunayGas, cel mai mare jaf institutionalizat din istoria Romaniei

Liberalul Florin Citu ii acuza pe Liviu Dragnea si pe Darius Valcov ca, in 2014, cand faceau parte din Guvernul Ponta care a sters datoria de 400 de milioane de dolari a companiei KazMunayGas, cei doi au fost de acord cu cel mai mare jaf institutionalizat din istoria Romaniei.

The Washington Post si The Economist: Folosirea violentei, ultima tactica a PSD in incercarea de a se proteja de consecintele activitatilor infractionale. Cel mai mare beneficiar - Liviu Dragnea (VIDEO)

The Washington Post si The Economist, doua dintre cele mai prestigioase publicatii la nivel international, au publicat materialeextrem de dure despre deteriorarea democratiei din Romania. Jurnalistii.

NutritionistulMihaela Bilic: Cand mancarea nu are gust, facem cea mai mare greseala

Nutritionistul Mihaela Bilic atrage atentia asupra unei mari greseli pe care o facem pentru a da gust multor alimente: adaugarea de sosuri, toppinguri, potentiatori de aroma. Dar odata cu sosul din belsug vin.

SOC pe piata bancara: BCR nu mai este cea mai mare banca din Romania

Schimbare istorica pe piata bancara autohtona. Banca Transilvania BT) a devenit, in primele sase luni ale anului, cel mai mare si profitabil grup bancar autohton, depasindu-si cel mai puternic rival, Banca.

UEFA: Luka Modric, Cristiano Ronaldo si Mohamed Salah, finalistii pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2017/18

UEFA a anuntat, luni, lista scurta cu fotbalistii dintre care se va desemna castigatorul titlului de cel mai bun jucator al sezonului 2017/2018. Luka Modric Real Madrid), Cristiano Ronaldo Real Madrid/Juventus) si Mohamed Salah Liverpool) sunt cei trei finalisti aflati in cursa pentru premiul UEFA Men's Player of the Year.

Numarul porcilor sacrificati n Spania n fiecare an, mai mare dect numarul spaniolilor

Numarul porcilor sacrificati in Spania in fiecare an a ajuns mai mare decat numarul spaniolilor, arata noile date statistice, citate de Telegraph. Potrivit unui raport guvernamental din 2017, numarul porcilor sacrificati in Spania a depasit pentru prima oara 50 de milioane, in conditiile in care populatia tarii este de circa 46,5 milioane de persoane.

Detalii despre cum ataca hackerii bancile romnesti:Cel mai adesea sunt vizate retelele de bacnomate

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele informatice care gestioneaza retelele de ATM-uri, dar si institutii din zona administratiei sau cea guvernamentala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )