Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand a pleca e mai valoros decat a ramane: cat ar costa demiterea lui Zidane de la Real Madrid

Adevărul Adevărul,
Cand a pleca e mai valoros decat a ramane: cat ar costa demiterea lui Zidane de la Real Madrid

Infrangerea suferita de Real Madrid in fata celor de la PSG, in grupele Champions League, nu a ajutat atmosfera din vestiarul spaniolilor, zvonurile despre plecarea lui Zinedine Zidane intetindu-se. continuă pe Adevărul

FMI: Leul e mai greu decat ar trebui

Leul greu este mai greu decat ar trebui, sustin reprezentantii Fondului Monetar International, care estimeaza ca moneda nationala a Romaniei este supraevaluata cu circa 10%. Calculele arata ca un curs real de schimb ar insemna ca un euro sa valoreze 5,2 lei.

Este bine de semnalat, pentru ca oamenii sa fie pregatiti! Vremea va fi mai rece decat in mod normal

Vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada, in urmatoarele zile, in special in partea de nord a tarii, unde noaptea valorile termice vor ajunge la -4 grade, iar pe timpul zilei.

Televizoare ieftine la eMAG: costa mai putin decat salariul minim

Pana la Black Friday mai avem ceva timp. Totusi, eMAG vrea sa te tina in forma pentru reducerile de atunci si cele de Craciun. Pentru asta a pregatit o campania noua cu oferte. Iar.

Pret record la energia electrica: A ajuns sa fie de doua ori mai scumpa decat cea din Ungaria

Piata energiei electrice trece prin momente critice, ajungand miercuri la preturi record. Pe piata spot Piata Zilei Urmatoare- PZU), energia electrica a fost tranzactionata si cu 750 leiMWh, media fiind de 578,15 leiMWh. Este un pret foarte mare, depasind recordul de pe 1 februarie 2017, cand a fost de 680 leiMWh. Trebuie precizat si faptul ca de peste doua luni, Romania a ajuns sa fie importator net de energie, pe fondul unei productii interne reduse.

AEP a cheltuit pentru deplasari de patru ori mai mult decat in 2018. Maldive, India, Mexic, printre destinatii. Buica: Vom onora invitatiile, oricat de exotica e tara

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a cheltuit in acest an 582. 757 de lei pentru deplasari ale angajatilor, o suma de patru ori mai mare fata de cea cheltuita in tot anul trecut - 163. 415 de lei. Printre destinatii s-au aflat Maldive, Mexic, India sau Canada. Presedintele AEP, Constantin Mituletu Buica, se declara hotarat sa mentina si sa consolideze relatiile stabilite de AEP in anii anteriori cu organizatii internationale care au un cuvant de spus in domeniul electoral si spune ca AEP va onora majoritatea invitatiilor de participare la evenimente internationale importante din domeniul sau de activitate, indiferent cat de exotica este tara in care acestea vor avea loc, pentru ca institutia nu poate functiona izolat.

LEACUL lui Arsenie Boca pentru BOLI si NECAZURI! Te vindeci mai REPEDE decat iti imaginezi

Parintele Arsenie Boca a lasat credinciosilor mai multe rugaciuni, pilde, dar si leacuri pebtru sanatate! Parintele Arsenie Boca este cunoscut drept Parintele Ardealului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )