Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cand pot romanii sa calatoreasca in tari din afara. Calendarul redeschiderii turismului extern

Antena3 Antena3,
Cand pot romanii sa calatoreasca in tari din afara. Calendarul redeschiderii turismului extern

Cei care isi doreau sa-si planifice vacantele in strainatate, chiar de astazi, din prima zi oficiala de vara, o tara a anuntat ca isi redeschide granitele pentru turistii romani. Este vorba despre Bulgaria. continuă pe Antena3

El a castigat Romanii au talent. Finala a fost transmisa din afara platoului obisnuit

Aseara s-a desfasurat, intr-un mod cu totul inedit, finala sezonului 10 al emisiunii Romanii au talent. Show-ul s-a desfasurat din afara platoului obisnuit, dar iata cine sunt marii castigatori! .

Marcel Ciolacu: Asta e marea greseala a doamnei Dancila, mereu a avut sfatuitori din afara partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, arata ca relatiile cu fostul lider al partidului, Viorica Dancila, sunt practic inghetate. Ciolacu sustine ca Viorica Dancila are influente din afara PSD, iar cand lanseaza atacuri la adresa colegilor acest lucru se vede.

Medicul Virgil Musta explica de ce Romania a reusit sa limiteze impactul pandemiei de COVID-19, comparativ cu multe tari din vestul Europei

Medicul Virgil Musta, seful sectiei COVID-19 de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a comentat pe Facebook evolutia pandemiei de COVID-19, in contextul in care au trecut doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )