Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cand va putea incepe testarea Covid 19, cu aparatul Real Time PCR, la Spitalul Judetean din Deva

Adevărul Adevărul,
Cand va putea incepe testarea Covid 19, cu aparatul Real Time PCR, la Spitalul Judetean din Deva

La Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, vor putea fi realizate testari COVID 19, cu aparatul Real Time PCR, anunta Prefectura Huendoara. continuă pe Adevărul

COVID-19 |Romania va incepe testarea unui medicament care a avut rezultate pozitive impotriva coronavirus

In cateva saptamani, incepe testarea in Romania a unui medicament pentru COVID-19 facut de o companie americana, a anuntat Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, reprezentantul Romaniei la OMS.

Medicament impotriva COVID-19, testat in Romania. Cand se va pune pe piata

Un medicament pentru a trata boala survenita in urma infectarii cu COVID-19, ar putea fi disponibil in farmacii in cateva luni, iar tara noastra va lua parte la testarea acestei metode de tratament, este anuntul facut de Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la OMS. Medicament impotriva coronavirus, testat la noi Medicamentul .

Pierderea brusca a mirosului si a gustului ar putea anunta infectia cu Covid-19. Studiu

Oameni de stiinta britanici au colectat, pentru a monitoriza pandemia, date prin intermediul unei aplicatii axata pe simptome. Analiza acestora a aratat ca 60% din pacientii confirmati cu noul coronavirus suferisera mai intai pierderi de miros si de gust.

COVID-19. Italia: Cea mai recenta statistica arata ca rata mortalitatii este de 10,6% Varsta medie de deces este de 79 de ani, majoritatea avand boli preexistente

O statistica oferita de Ministerul Sanatatii din Italia arata ca, la 30 martie, cand in pensinsula se inregistrasera 10. 026 de decese, rata mortalitatii din cauza infectarii cu COVID-19 era de.

Thomas Schaefer, Ministrul de Finante din Germania, s-a sinucis din cauza COVID-19. Cum i-au gasit corpul

Thomas Schaefer, ministrul de Finante al landului german Hessa, s-a sinucis. Consecintele epidemiei de COVID-19 asupra economiei l-au coplesit. Thomas Schaefer, Ministrul de Finante din Germania, s-a sinucis din cauza COVID-19 Profund ingrijorat de consecintele epidemiei de COVID-19 asupra economiei, ministrul de Finante al landului german Hessa, Thomas Schaefer54 de ani), si-a pus capat zilelor.

Airbus va produce viziere pentru spitale, prin imprimare 3D, in efortul de combatere a Covid-19

Cele mai multe centre Airbus din Spania si-au unit fortele pentru a produce rame de viziere pin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protectie impotriva Covid-19.

Pacientii din R. Moldova infectati cu COVID-19 au acces la telefon. Precizarile autoritatilor

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a comunicat ca persoanele infectate cu COVID-19, care sunt internate in spitalele din Republica Moldova, au acces la telefoanele mobile. Anuntul vine in contextul in care in spatiul public a aparut informatia precum ca autoritatile le-au interzis pacientilor sa aiba acces la telefonul mobil, atat timp cat sunt internati.

Reteaua de sanatate Regina Maria isi extinde capacitatea de procesare a testelor pentru COVID-19, pana la 700 de testezi

In plus fata de Laboratorul Central, Regina Maria poate procesa de astazi teste RT-PCR si in laboratorul Genetic Center din Bucuresti. Cele doua laboratoare deservesc institutii din mai multe judete, implicate in gestionarea cazurilor de COVID-19.

Managerul noului spital de la Mioveni, induplecat de prefect sa semneze pentru infiintarea sectiei COVID-19. Aceasta va functiona insa in vechiul corp al unitatii

Incertitudinile cu privirea la unitatea din Arges care va trata pacientii adulti cu noul coronavirus s-au incheiat in sfarsit dupa cinci zile de negocieri si demisii venite din partea unor medici de la Spitalul Orasenesc Mioveni. Prefectul judetului l-a convins luni pe manager sa semneze pentru infiintarea sectiei pentru COVID-19.

Din cei 60 de lucratori medicali din R. Moldova diagnosticati cu COVID-19, noua s-au infectat la locul de munca

Din cei 60 de lucratori medicali confirmati cu COVID-19, noua s-au infectat in timp de acordau asistenta medicala pacientilor cu noul tip de coronavirus, a precizat, luni, directorul Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica, Nicolae Furtuna, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )