Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand se redeschid scolile in Romania. Anuntul pentru milioane de elevi

Playtech Playtech,
Cand se redeschid scolile in Romania. Anuntul pentru milioane de elevi

Anuntul asteptat de milioane de elevi si parinti a fost facut de ministrul Educatiei. Iata cand se redeschid scolile si gradinitele in Romania. A fost facut anuntul: cand se redeschid scolile Dupa luni intregi in care elevii au invatat online, vine o veste buna de la Ministerul Educatiei. Anuntul asteptat de milioane de elevi a . continuă pe Playtech

Cand se redeschid scolile in 2021. Ministrul Educatiei a facut anuntul momentului

Parintii si elevii au asteptat luni de zile aceasta veste. Ministrul Educatiei a facut anuntul momentului si a spus cand se redeschid scolile in 2021. Se redeschid scolile din ianuarie 2021?! Cea mai importanta veste pentru parinti si elevi a fost data chiar de catre Ministrul Educatiei. Sorin Cimpeanu a dezvaluit cand se redeschid scolile .

VIDEO Netflix vine cu anuntul pentru toti fanii Casa de Papel: ce se intampla cu sezonul 5 al seriei

Sfarsitul de an a adus o veste extraordinara pentru fanii Casa de Papel, care asteapta sezonul 5 al seriei. Casa de Papel e productia cu care Netflix a dat lovitura, iar cele patru sezoane.

Romania, pregatita pentru o iarna geroasa. Virgil Popescu: Nu avem absolut nicio problema cu alimentarea cu energie electrica, gaze naturale, combustibil (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a dat asigurari marti seara, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Romania nu are absolut nicio problema in ceea ce priveste stocurile si alimentarea cu energie electrica,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )