Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cand revenim la normalitate in Romania: viata de dinainte de pandemie, mai aproape decat crezi

Playtech Playtech,
Cand revenim la normalitate in Romania: viata de dinainte de pandemie, mai aproape decat crezi

Numarul cazurilor de coronavirus continua sa scada in Romania, iar ministrul Sanatatii este optimist ca nu mai avem mult de asteptat pana cand vom reveni la viata dinainte de. continuă pe Playtech

Viata dupa pandemie: Ramanem o tara bantuita de crize de medicamente sau facem din industria farmaceutica un domeniu strategic?

Crize repetate de medicamente esentiale, de citostatice sau tratament pentru diabet, crize de vaccinuri, de imunoglobulina, de heparina. Romania le-a vazut pe toate in ultimii ani. Nu mai putin de 3. 000 de medicamente au disparut complet din tara noastra doar in ultimii 4 ani. Oamenii a caror viata atarna de medicamente care sunt de negasit sau familiile lor cauta cu disperare solutii. Povestea Retelei citostaticelor, devenita Reteaua 2. 0, formata din sute de voluntari care aduc in tara medicamente vitale, este deja de notorietate. Poate ca o urmare fireasca a acestui tablou, pandemia de coronavirus a prins tara noastra pe picior gresit.

Lionel Messi: Fotbalul si viata nu vor mai fi la fel

Vedeta echipei FC Barcelona, atacantul argentinian Lionel Messi, spune ca nici fotbalul, nici viata nu vor mai fi la fel dupa pandemia de coronavirus, noteaza dpa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )