Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei

Playtech Playtech,
Cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei

S-a anuntat cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei. Ce a spus primarul Bucurestiului, dupa ce rata de infectare cu coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori, cititi un pic mai jos. Nicusor Dan, anunt pentru bucurestenii. Ce se intampla cu restrictiile dupa ce rata de infectare a scazut . continuă pe Playtech

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, prudent cu masurile de relaxare. Cand ar putea scapa bucurestenii de restrictii

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma, referitor la o eventuala relaxare a restrictiilor dupa ce rata de infectare cu noul coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori in municipiul Bucuresti, ca ar mai trebui asteptat cateva zile, pentru a se vedea ca aceasta situatie se stabilizeaza. Totodata, el spune ca se va vaccina impotriva COVID-19 atunci cand ii va veni randul.

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

Capitala a intrat in scenariul galben. Cand ar putea scapa bucurestenii de restrictii

Rata de infectare in Bucuresti a scazut, astazi, sub 31000 de locuitori. Daca aceasta situatie va continua 14 zile exista posibilitatea ca peste doua saptamani sa fie redeschise cinematografele, institutiile de spectacole, barurile si restaurantele in interior.

Bucurestenii vor ramane in frig: argumentele lui Nicusor Dan care te fac sa regreti votul

Viitorul nu este deloc unul optimist pentru bucuresteni. Indiferent daca temperaturile vor cobori mai mult sau nu, Nicusor Dan tocma le-a adus la cunostinta oamenilor ca vor ramane in.

Robert Turcescu il umileste public pe Nicusor Dan. Ce poezie i-a scris: Roaga-te la liturghie sa mai stai la Primarie

Jurnalistul si omul politic, Robert Turcescu, a fost inspirat de probelemele cu care se confrunta Capitala Romaniei in aceasta perioada geroasa, asa ca s-a decis sa-i dedice lui Nicusor Dan o poezie care sa descrie in versuri haioase adevarul trist pe care il traiesc bucurestenii. Primarul Capitalei, avertizat prin intermediul unei poezii Cetatenii din Bucuresti .

Nicusor Dan revine dupa ce a zis ca este normal sa ai 19 grade in casa

Nicusor Dan, supranumit si Frigusor in aceasta perioada grea pentru bucurestenii ramasi fara caldura, revine cu noi explicatii cu privire la controversata sa declaratie.

Nicusor Dan, totul despre relaxarea restrictiilor in Bucuresti: Va spun sincer ca la inceputul mandatului am fost extrem-extrem de ingrijorat

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca o eventuala relaxare a restrictiilor in Bucuresti va fi analizata de comitetul municipal pentru situatii de urgenta: Sa mai asteptam cateva zile, ca sa vedem ca aceasta situatie se stabilizeaza.

Gabriela Firea, dupa anuntul lui Nicusor Dan privind decolantarea autobuzelor STB: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot!

Gabriela Firea a reactionat dupa ce Nicusor Dan, actualul edil al Capitalei, a anuntat ca vehiculele STB vor fi decolantate: Pe autobuze scrie ca sunt achizitionate in 2018. il deranjeaza realizarile mele, spune fostul edil intr-o postare pe Facebook.

Primaria Capitalei sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei Nicusor Dan: Spatiul, vandut pentru reclame comerciale Firea: Darama tot

Primaria Capitalei va sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei, iar spatiul va fi vandut pentru reclame comerciale, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Autobuzele au fost astfel colantate de fostul primar general, Gabriela Firea, dupa achizitionarea celor 400 de autobuze noi Otokar. Anuntul a generat o reactie rapida a Gabrielei Firea: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot.

Nicusor Dan, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Sa mai asteptam cateva zile, ca sa vedem ca aceasta situatie se stabilizeaza

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a facut declaratii despre o eventuala relaxare a restrictiilor dupa ce rata de infectare cu noul coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori in municipiul Bucuresti. Acesta a sp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )