Libnet.ro
UNICEF

01:05

ADIO! NU MAI VINE IARNA in acest AN! ANM a facut ANUNTUL pe care iL ASTEPTAU TOTI ROMANII! (FOTO)

B1 B1,
ADIO! NU MAI VINE IARNA in acest AN! ANM a facut ANUNTUL pe care iL ASTEPTAU TOTI ROMANII! (FOTO)

Mai vine iarna grea sau nu mai vine?! Iata anuntul facut de meteorologi. De obicei, luna ianuarie este caracterizata de cele mai scazute valori minime ale temperaturii ca urmare a persistentei maselor de aer. continuă pe B1

Prognoza meteo ANM, revizuita. Nu mai vine iarna, anul acesta. Ninsorile atat de asteptate sunt tot mai departe

In ultimii ani, datorita noului mediu climatologic, iernile ori sunt foarte scurte, ori foarte lungi. Au fost ani in care zapada s-a lasat asteptata, asa cum este cazul si acum. Prognoza meteo ANM, revizuita De obicei in aceasta perioada, peste tot, indiferent ca vorbim de munte sau de ses, zapada era stapana varfurilor de munte .

Se majoreaza un ajutor important! Cine va primi mai multi bani in acest an

Ajutorul de deces va fi majorat incepand din primele zile ale lui 2020, potrivit legii ce stabileste bugetul asigurarilor sociale pentru acest an, document ce a fost publicat luni in Monitorul Oficial.

Vine PRAPADUL! Romania, LOVITA de cea mai cumplita IARNA din ultimii 30 de ani! ANUNTUL care iNGROZESTE TARA!

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E iN STARE DESOC! IMAGINI DRAMATICE) Potrivit.

PwC: Economia globala - ritm de crestere modest in acest an, de circa 3,4%

Economia globala va avea un ritm de crestere modest in acest an, de circa 3,4%, comparativ cu media pe termen lung a secolului 21, de 3,8% pe an, conform estimarilor PwC.

Florin Citu: Deficitul bugetar nu va depasi in acest an 3,6% din PIB si nu crestem taxele

Deficitul nu va depasi in acest an 3,6% din PIB si taxele nu vor fi majorate, indiferent de situatie, a declarat, marti seara, la Realitatea Plus, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, scrie Agerpres.

FLORIN CITU: Deficitul bugetar nu va depasi in acest an 3,6% din PIB si nu crestem taxele

Deficitul nu va depasi, in acest an, 3,6% din PIB si taxele nu vor fi majorate, indiferent de situatie, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Vanatoarea de la Balc nu mai are loc in acest an din cauza pestei porcine africane

Directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bihor, dr. Remus Motoc a declarat joi ca traditionala vanatoare de mistreti de pe domeniul cinegetic al lui Ion Tiriac de la Balc nu va avea loc din cauza pestei porcine africane PPA) din acest areal, informeaza Agerpres.

VOLA.RO: Ianuarie, cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion

Tarife cu pana la 60% mai mici in prima luna a anului la bilete de avion * Cele mai ieftine bilete de avion sunt catre Londra, Roma si Bruxelles Luna Ianuarie ramane cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion, diferenta fata de restul anului fiind de pana la 60%, potrivit unei analize anuale realizata de platforma de rezervari bilete de avion Vola. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )