Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cand vom adopta moneda euro. Cel mai pesimist si cel mai optimist scenariu

Adevărul Adevărul,
Cand vom adopta moneda euro. Cel mai pesimist si cel mai optimist scenariu

Obiectivul realist pentru adoptarea monedei euro de catre Romania orizontul de timp 2024-2026, sustine Guvernul, care prezinta trei scenarii care arata cum ratele de crestere economica vor fi esentiale pentru a prinde din urma statele din zona euro. continuă pe Adevărul

Guvernul a trasat un obiectiv realist pentru adoptarea monedei euro! Cand vom trece la moneda unica europeana

Romania si-a trasat drept obiectiv realist pentru adoptarea monedei euro orizontul de timp 2024-2026, potrivit dispozitiei aprobate de Comisia de fundamentare a Planului national in acest sens, marti,.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 7 DECEMBRIE Impact Developer and Contractor, printre performerii bursei

Inregistrand o crestere de 3,56%, fata de moneda euro, actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat pe locul al treilea in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Curs valutar. Aurul, la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate

BNRa anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6495 lei/euro, in crestere cu 0,03% fata de pragul atins vineri. Aurul a urcat la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate, iar lira sterlina a .

Acesta este cel mai sigur oras din Romania

Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta. Conform unui studiu, clasamentul continua cu Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara. Capitala Romaniei se claseaza abia pe.

Cel mai batran miliardar din lumeare 100 de ani si inca merge la birou in fiecare zi. Care sunt motivele

La varsta de 100 de ani, cel mai batran miliardar din lume nu a renuntat la ideea de a merge la birou in continuare, in fiecare zi. El spune ca nu poate sa stea acasa, pentru ca se plictiseste.

Surpriza pentru romanii cu credite in lei: Robor la trei luni a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,04%, cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate, potrivit datelor.

Cel mai nou gadget lansat de Apple este un dispozitiv care te inregistreaza in timp ce dormi

Cel mai nou produs Apple este un device de monitorizare a somnului care se conecteaza la iPhone pentru a afisa rezultatele.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni, pentru care exista date disponibile.

Da, asta e RETETA pentru a arata perfect in rochia de REVELION! Cel mai SIGUR mod de a scapa de 10 kilograme

Exista mai multe diete de slabit rapide, persoanele perseverente putand sa scape si de 10 kilograme intr-un interval de timp relativ scurt. Unele diete sunt mai eficiente decat altele, altele mai simple sau.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )